| MaraMarutza a întrebat:

Salut am doi hamsteri nu stiu sigur daca sunt fata si baiat eu asa cred pentru ca i-am vazut ca dorm impreuna dar de la o vreme vad ca unul il tot musca de burta pe celalalt si cel muscat scoate zcomote. ii am cam de o saptamana.au aproximativ 8 luni. unul e putin mai mare(cel care musca) si celalalt mai micut.nu se intampla asta foarte des dar cam o data pe zi sau de doua ori in rest stau impreuna dorm unucl cu celalalt si altele.nu-i las sa iasa din cusca pentru ca isi fac nevoile prin casa si nu pot sa stau mereu sa curat si alt cineva nu mai are cine si miroase urat.si din cate stiu ei trebuie sa aiba excrementele tari dar cel micut (cel muscat)le face cam ca plastilina si de la o vreme nu l-am vazut sa mananca.cam din vremea cand a ceput sa il muste celalalt.pana la urma se joaca sau se bat? sau fac... ce se intampla oare?

4 răspunsuri:
| clausialin a răspuns:

Salut,te poti uita tu sa vezi daca sunt diferite sexele, ei sunt de aceeasi rasa? Te intreb pentru ca am si eu un hamster pitic alb si am avut si 3 maro spre gri, o bateau mereu pe asta alba pentru ca diferea rasa lor si nu se suporta cred.Acum o am decat pe cea alba este o fetita si nu a facut pui niciodata pentru ca sa invatat singura si nu mai sta si cu altcineva. Cred ca mai bine il opresti pe cel care iti place mai mult si il lasi singur in toata cusca. Te pop...

| Schokolade a răspuns:

Eu cred ca cel micut are probleme deorece nici nu manaca! iti recomand sa ii separi macar pentru o perioada sa vezi daca isi revine si daca mananca! poate sunt amandoi masculi sau femelethinking e cam greu de aflat sexul hamsterilor trebuie sa intrebi de unde i-ai cumparat! bafta happy

| MaraMarutza explică (pentru Schokolade):

Nu i-am cumparat i-am primit cadou de ziua mea si l-am intrebat pe acel om si a zis ca si el ii are de 8 luni si nu stie nici el daca sunt fata sau baiat sau ce sunt.m-am gandit sa-i despart dar nu am unde sa-l pun pe celalalt am o cutie de pantovi dar poate iesi si nu vreau sa-i pun capacul pe deasupra pentru ca il las in intuneric dar mersi oricum :*

| SpatariuMihaela a răspuns:

Pai mai bine ii separi.deja au devenit adulti iar in mediul lor natural sunt destul e teritoriali si posesivi.Cel mai mic nu va mai putea manca din cauza celui mare.