anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost plecata 4 zile de acasa, intre timp pisica mea in varsta de aproape 2 ani a intrat in calduri, iar mama mi-a facut o surpriza... neplacuta si i-a dat pastile Nonovulin deoarece i-a zis ei farmacistul veterinar ca sunt f bune si nu-i nicio problema.Eu stiu ca nu sunt bune si ce pot provoca, de sterilizat am de gand in august-septembrie (pentru ca stiu ca e cea mai buna solutie). Acel farmacist i-a zis sa ii dea cate o jumatate de pastila timp de 8 zile, deja i-a dat 4 zile....eu as vrea sa i le intrerup de urgenta deoarece nu imi convine sa ia tampeniile alea, dar nu stiu daca as face mai bine sau mai rau.Deci intrebarea este:daca trebuia sa le ia 8 zile si le-a luat deja 4 pot sa ii fac mai rau daca i le intrerup dupa astea 4 zile. ceva gen dereglari hormonale? Multumesc

Răspuns Câştigător
| karsivan a răspuns:

Daca a iesit din calduri, poti sa le interupi si sfatul meu este sa te duci sa programezi cat mai curand (1-2 saptamani) pisica la sterilizare, pentru ca si dupa o singura administrare pot aparea modificari ale uterului (endometrita). Nu fi suparata pe mama ta, pisica in calduri este o pacoste, se poate remedia fara urmari sterilizand mai repede decat ai vrut pisica, nu i-ti fa problema de varsta in state o fac de la varsta de 3 luni.

1 răspuns:
| roxyandreea a răspuns:

Ahh si sa mai mentionez ca am gasit-o chiar putin apatica, mananca bine, isi face nevoile ok, totul e ok doar ca nu e prea vesela deloc, nu ii arde de joaca, cand vreau s-o iau in brate se cam supara