Usor..stai cu el ceva vreme nu incerca deja sa-l atingi sau sa-l iei in brate, a fost batut de niste oameni, tu tot om esti deci probabil in mintea lui esti la fel ca cel care l-a batut...asteapta o vreme fa-l sa aiba incredere, da-i sa manance si incearca sa stai langa el cand mananca fara sa-l atingi daca nu vine sa manance indeparteaza-te usor ca si cum i-ai spune ca nu vrei sa-i faci nimic in ceva timp o sa se acomodeze
Da dar prima data cand l-am adus acasa nu am ajut treaba cu el i-am dat sa mance din mana ca nu putea sa mance singur, acum la apucat dupa ce s-a facut bine
Cine stie ce are...e speriat probabil, se va acomoda cu siguranta
Tu, fiind tot om, probabil eşti asociat(ă) în mintea lui cu suferinţa prin care tocmai a trecut. Plus, cu tot stresul şi o casă nouă...e de înţeles.
Dă-i puţin timp să se acomodeze şi încearcă treptat să-i câştigi încrederea (nu insista, dacă vezi că încă nu este pregătit să te accepte; lasă-l să vină el la tine; nu îl sufoca cu prea multă atenţie şi respectă-i spaţiul personal).
P.S. Foarte frumos şi omenesc din partea ta că l-ai salvat şi i-ai oferit îngrijirea necesară.
http://www.tpu.ro/......-este-una/
Face asa deoarece crede ca vrei sa il bati... Ia ramas in minte faza cand l-au batut tampiti aia ca altfel nu am cum sa le spun. Incearca sa te impretenesti cu el!
E doar speriat.Cand va vedea ca-l ingrijesti, va veni singur spre tine.Rabdare...
A prins frica de oameni si maraie sa se apere.incet capata incredere, ofera-i mancare si lasa-l pe el sa se apropie de tine si apoi il mangai. poate dura ceva pana se convinge ca-i vrei binele.
Pentru ca e speriat.Asa va fi o perioada pana se acomodeaza in casa ta si pana se impriteneste cu tine.
Este speriat de oameni din jurul lui lasa-l singur e posibil sa isi revina sau apropiate de el mai mult ca sa te cunoasca
Salut lasa-l sa se obisnuiasca cu tine pentru ca in mintea lui el crede ca ii vrei raul ca oameni de l-au batut da-i de mancare, joaca-te cu el si o sa vezi ca o sa se obisnuiasca cu tine si o sa se acomodeze. Sper ca te-am ajutat!
Maraie la tine pentru ca saracu a ramas cu sechele de la idiotii aia care l-au batut.stai linistita nu va dura mult pana se obisnuieste cu tine si va simti ca ii vrei binele.tu intre timp alinta-l, joaca-te cu el, da-i de mancare si o sa vezi ca cu timpul iti va fi cel mai bun prieten
El daca a fost batut s-a speriat si acum ii este frica dar cu timpul o sa se obisnuiasca o sa vezi si o sa isi dea seam ca ii vrei raul
Xalex200125xx eu nu ii vreau rau vreau sa il ajut
Imi cer scuze am gresit am vrut sa spun ca o sa isi dea seama ca nu ii vrei raul imi pare nespus de rau
Catalinkata imi cer mi de scuze am gresit trebuia sa scriu ca o sa isi dea seama ca nu ii vrei raul imi cer scuze
Este normal.el este speriat. daca a fost batut ..isi va reveni nu-ti face griji!
anonim_4396 întreabă:
Alenira întreabă: