| neamtzzu a întrebat:

Salut,am mai multe intrebari legate de cane corso. Am un pui de 1 luna si ceva si are 3.5 kg, ii slab sau greutatea este buna. Ce macare recomandati, am royal canin deoarece asta mi s-a spus ca e cea mai buna! Astept pareri de la persoane mai pricepute!

5 răspunsuri:
| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Greutatea lui ar trebui sa fie de 5-7 kg.
Înafara de royal canin sa ii dai si alte mâncăruri.
Dai de 3 ori mâncare pe zi plus un bonus adica ii dai bonusul doar daca a fost cuminte in ziua respectiva.
Funda?

| neamtzzu explică (pentru Talmacel_Alexia_1999):

Veterianrul mi-a spus ca este o greutate normala. unde ai auzit tu la o luna sa auba 7 kg!

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

IIntre 5-7 kg am scris...deonicei am auzit, am văzut ca are 5 sau 6.Mai rar are si 7.La o luna nu prea stiu ce sa spun eu stiu ca ar trebui sa aibă măcar 5.
Câinele meu la o luna avea 6 kg.

| Sorana_Lațcu_1994 a răspuns:

Mie mi s-a spus de la multe persoane ca Royal Canin ar fi cea mai buna. E de fapt un mit. Îi cumpăr la cățeaua mea de la o firma ( am uitat sa-mi notez Cum se numește dar aproape tot ambalajul sacilor e negru și câte un cățel de rasa diferita pe el). Când mi-am luat cateaua acum 5 luni aproape am căutat în toate magazinele Royal Canin pana când ne-a spus dna.
veterinar, dresorul de caini care sta cu mine în bloc, că nu e întocmai în legătură cu Royal Canin. De fapt îi cumperi ce vrei ( Doamne ferește.) nu te oblig sa-i cumperi o alta mâncare dar dacă s-a obișnuit cu acea mâncare și dacă o mănâncă bine, continuă cu acel sortiment potrivit rasei lui. Și pentru greutate ar fi indicat sa consulți un medic veterinar cel puțin telefonic. Eu cred ca e bine în legătură cu greutatea pentru că cățeaua mea ( Bichon Maltese, puțin obeza ) are 3.8 Kg. Și are 6 luni. Bine... E de talie mica

| Miny5 a răspuns:

Daca doresti sa vezi mai mult intra aici: http://cainele-tau.blogspot.ro/2009/02/cane-corso.html Funda?:)