Salut!
Windows Media Maker indeplineste toate cerintele ( nu gasesti ceva mai simplu ).
Cei de la OpenShot spun ca au creeat ceva mai simplu, nu am incercat inca programul.
Indiferent de programul de editare, crearea unui videoclip este destul de simpla (daca ai rabdare). Am reusit sa o invat pe verisoara-mea sa editeze videoclipuri in Cyberlink PD pe o rasnita pe PC in doar 2 ore.
ShotCut si OpenShot par promitatoare, le-am incercat pe ambele, si nu sunt deloc complicate.
Insa uneori primesti crashuri cu duiumul cand incarci anumite formate video, sau incerci sa lucrezi cu fisiere mai mari de 1GB.
Cyberlink nu e complicat (l-am incercat vreo 2 saptamani) dar am trecut la Blender mai bine, e mult mai versatil.
Adevarat, cyberlink nu e greu. A fost primul program in care am invatat sa lucrez ( fiind usor si in acelasi timp destul de puternic ).
Personal nu imi prea place interfata Blender. De curand Cyberlink nu mi-a mai fost facil. Cu toate ca programul ofera multe, doream ceva mai extraordinar. Am trecut la Premiere Pro.