| ionuth2d a întrebat:

Salut, am nevoie de un sfat, deci: Cainele meu are 15 ani, este pechinez, iar iarna o tinem in casa, ei bine, seara si nu numai, cand doarme, la un moment dat, ii intepeneste capul, si il da peste cap( nu stiu cum sa ma exprim, sper ca ati inteles), pare destul de grav, pentru ca de vreo 4-5 ori a cazut si din pat... imi este frica sa nu dea cu capul de parchet... tin foarte mult la ea. Desi este batrana nu imi doresc sa pateasca ceva, mama nu a vazut-o niciodata facand asa, dar eu cu sora mea am vazut-o, iar de aceea nu vrea sa mergem la veterinar. Stiu ca ar cam fi singura solutie, dar si acolo, trebuie sa astepte sa adoarma ca sa poate vedea cum reactioneaza. Multumesc!

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pechinez de 15 ani? Zi mersi ca nu intepeneste de tot.

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Deocamdată stai linistit si când o vezi ca face asta fa repede un videoclip.Arătai mamei tale si spune-i ca trebuie sa mergeti la veterinar sau sa vina veterinarul la voi.Cand vine veterinarul arata-i si lui videoclipul si o sa iti spună ce se întâmplă.
Sper sa isi revina!

| DeathGamer03 a răspuns:

Cei 15 ani isi spun cuvantul.Cand mai face asa filmeaz-o si arata-i mamei tale..chemati veterinarul daca mai vreti sa traiasca..sigur are o solutie.