| Ghita_Dan_1968 a întrebat:

Am o catea care devine foarte agresiva cand vreau sa-i tai unghiile. Cum pot face asta, acasa fara sa o stresez foarte rau? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Daca e doar agresiva ii pui botnita si ii tai unghiile dar e foarte posibil sa miste foarte rau si sa i le tai prea mult si sa o doara si in cazul asta se explica agresivitatea, si eu am o catea care face urat de tot cand e vorba sa ii tai unghiile si mi-a zis veterinarul ca daca umbla prin curte nu are sens sa i le scurtez pentru ca se tocesc oricum asa ca eu nu mai chinui animalul ca nu are rost

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

O duci la veterinar el o sa stie cum sa i taie unghiile.

| Marceldefer2k18sufletuthau a răspuns:

Oh, am avut si eu aceeasi problema cu cateaua mea. Trebuie sa o duci in cada, sa o legi ca pe un sclav, asta ca sa ii arati ca tu esti seful. Dupa aceea trebuie sa ii dai 2 palme la kur pentru ca asta arata ca ti o doresti. In final iei forfecuta si ii tai unghiile. Sper ca ti am fost de ajutor

| Ghita_Dan_1968 explică:

Multumesc dar am specificat in intrebare ca vreau sa fac asta eu personal, acasa.

| Ghita_Dan_1968 explică (pentru Marceldefer2k18sufletuthau):

Ai incercat asta cu mama ta? si a avut rezultat?

| Violleta2022 a răspuns:

Daca devine agresiva, inseamna ca i le-ai mai taiat si a durut-o, de aceea nu mai vrea sa stea.
Te sfatuiesc sa o duci la veterinar, ca tu poti sa o ranesti nestiind cat de putin trebuie sa le tai.
Lucru clar este ca ai ranit cainele, odata ce refuza acum sa stea la tine, sa sufere.