E Mai bine sa fie Dalmatian mascul Daca vrei niste pui frumosi de dalmatieni
Clar dalmatian din aceeasi rasa. Imi aduc aminte de o colega avea o corcitura de caine intre Dalmatian si Rottweiler ... corpul de Rottweiler, iar botul, picioarele si culoarea de dalmatian
Nu trebuie sa ii cumperi neaparat o pereche. Presupun ca vrei sa faca pui pe care apoi sa ii vinzi. E pacat deoarece asa incurajezi reproductia pentru vanzare, timp in care o multime de animale, ponderea mare fiind cainii, mor de foame, altii batuti sau gazati. Sunt destule vietati fara stapani. Nu incuraja asa ceva. Cateaua ta o poti castra si sa aiba o viata normala. Banii se pot castiga in alte feluri.
Bafta Mihai.
Faza e ca stau la casa si e destul de plictisita singura, nu e la fel ca atunci cand o scot sa se plimbe in parc, se joaca foarte mult cu alti caini acolo, acasa ne are decat pe noi.
E de inteles. Eu cred ca un mascul din aceeasi rasa e cel mai indicat. Daca tot vrei sa cumperi. Cand o sa aiba pui si o sa vada ca ii iei nu cred ca o sa se simta nemaipomenit. Cumpara-i o pereche dar alege sa ii castrezi. Pe ambii. Nu ii privezi de necesitati, vor avea o viata frumoasa si nu le vei lua puii.
Nu tiu daca ma intelegi. Insa eu sunt pentru a adopta un necuvantator inainte sa fie sacrificat. Si partea cea mai cruda e ca sunt inconstienti ce cumpara sau adopta si dupa ce se plictisesc de ei ii abandoneaza. Si sunt multi nenorociti de acest tip. Tu oricum vei alege calea ce o doresti.
Eu as opta pentru ciobanesc german. Ciobanescul german se intelege cu majoritatea cainilor daca este educat corepunzator. Si 100 % vor fi ce mai buni prieteni.