| Bobi1233 a întrebat:

Salut am o catea Ogar Englez Greyhound de 7 luni fara 4 zile si are 57 58 de cm inaltime e bine la varsta ei?

Răspuns Câştigător
| viotedy a răspuns:

Pai,nu prea.la 7 luni deja trebuie sa aiba inaltimea de adult.in greutate mai cresc dar in inaltime cam asta-i varsta.ar trebui sa fie cu 10 cm mai inalta.dar, poate mai creste.

| Bobi1233 explică (pentru viotedy):

Pai nu o fi bine dar standardul e de 68 75 cm si la 7 luni sa aiba 67 68 nu e cam mare la 1 an are 71 78 cat un Caine?

| viotedy a răspuns (pentru Bobi1233):

Nu prea mai cresc in inaltime, dar depinde.i-ai dat calciu?

Da i-am dat Lavet Multivitamin.

Alea-s vitamine, da-i si calciu.trebuia de pe la 3 luni.si eu am boxer de 7 luni si-i mai dau din cand in cand.

Pai ce calciu? Ce fel de calciu? de pus in mancare? S-au sa-i dau cato pastila pe zi?

Este si de la lavet si de la alte firme.da alea de la lavet le manca altele nu, cred ca-s rele la gust.scrie pe cutie, dupa cate kg are, 5-6 pe zi.

Cand ii dadeam le manca singura cred ca sunt bune o sa-i cumpar maine tot de la lavet.

Da.si oase de vita sa-i dai.cat se joaca, cat mai roade la ele.au calciu.

Ii dau si oase de vita de porc mai multe. Maine ma duc sa-i iau Lavet Calciu
da-mi idul tau sa vorbim mai multe.

De porc nu-s bune, cica le cade parul.

Nu stiam. Doar de pui ca le cad parul in jurul ochilor. Dami idul tau.

| RedNose a răspuns (pentru Bobi1233):

Un caine dupa 3-4luni "explodeaza", pana pe la 7-8 luni, apoi stagneaza sau abia mai creste/ingrasa cativa cm/cateva kg. Dupa parerea mea, nu ar trebui sa-ti faci griji, are timp sa mai creasca, ai rabdare.

| Bobi1233 explică (pentru RedNose):

Da nu stiu de asta v-am intrebat. Daca i-am dat niste vitamine acum o luna pot sai mai dau acum niste calciu?

16 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Am o ''catea,,?
Asta nu e un termen normal...
Si da, e normal la 7 luni sa ai 57-58 cm inaltime.

| Bobi1233 explică (pentru OnuOnulică):

Dar care e termenul daca este Fata?

| FeraruAndreea a răspuns:

Nu conteaza deocamdata pentru ca e mica si inca se mai poate dezvolta asigurate de inaltime vsi greutate la varsta de 1 an.