Ii poti pune lesa s-o scoti la plimbare, n-o lasa sa ia contact cu alti cani, plimb-o cat mai mult sa oboseasca.Incearca sa nu mai lasi sa doarma in cursul zilei, astfel va fi mai obosita seara, si nu va mai latra.
Risti sa o inbolnavesti si sa ia o boala grava cum este Maladia Carre(jigodie) si sa ramai fara caine, mai ai rabdare paina i-l face pe al treilea vaccin, dupa care o scoti afara.
A mea are 3 vaccinuri, dar si atunci cand avea 2 o scoteam afara. Doar ca nu mult timp, in jur de 15 minute, nu mai mult . Nu o lasa cu alti caini, fiindca poate lua boli
Nu conteaza faza asta cu vacinurile. Nu are nicio logica fiindca e caine nu are nevoie de vaccinuri pentru a o scoate afara! Vaccinurile sunt impotriva bolilor! Pot sa iti rezolv problema fiindca am si eu un caine, dar le trebuie si lor libertate. Imagineaza-ti ca tu ai fi inchis intro casa fara sa iesi deloc pe-afara. La fel este si cu ea, dar diferenta este ca ea se simte ca la inchisoare.Asta stie toata lumea da ti-o mai zic si eu: plimb-o de 3/4 ori pe zi, stai cu ea o ora pe afara la fiecare plimbare sau chiar mai mult, ofera-i atentie dar nu in sensul ala daca intalneste un caine si vrea sa se joace sa o iei in casa si daca o obosesti nu o sa mai latre aaa daa si apropo ea latra fiindca se simtea amenintata stand in casa.Treci te rog si pe la intrebarile mele daca vrei! Funda?
Eu nu am scos-o afara ptc. poate sa se imbolnaveasca.Era la fel ca catelusa ta.De abia vaccinata.
Numai la 2 saptamani de la al doilea vaccin polivalent este indicat sa iesi afara cu catelusa.
Eu i-am facut 2 vaccinuri si l-am scos afara. a trecut deja 1 luna de cand l-am scos si nu a patit nimic.
Eu am si am mai avut caini.Toti au fost si sunt vaccinati. Daca stai la curte(eu stau)poti lasa cainele(ceea ce cred ca nu stai), daca stai la bloc ii poti cumpara o lesa si poti iesi cu ea, dar nu prea mult.Nu o lasa sa intre in contact cu alti caini sau sa miroasa rahatelul altora(se poate sfarsii tragic).
Sper ca te-am ajutat!:*
Funda?:*
Si eu am si am avut caini, scoateo afara intai pentru putin timp apoi treptat maresti timpul de stat afara pana la maxim 20 min. nu o lasa sa doarma in timpul zilei prea mult ca sa doarma noaptea