| CrazyKiddd a întrebat:

.Am o catelusa de bichon havanese si este in calduri(sangereaza), are 10 luni.Cum ar fi bine sa ii dau pastilele care sa opreasca caldurile, dar am inteles ca sunt cam periculoase sau sa o imperechez? voi ce credeti dau funda.

11 răspunsuri:
| Rosimina a răspuns:

Nu distruge catelu cu pastile oh go on imperecheazowinking da nu acum:* la 1 an si ceva e mai bine. Dar daca nu vrei sa aive pui mai bine de cat pastilele e sa o castrezi :*. sper ca te-am ajutat happy

| BEmanuel87 a răspuns:

Nu o castra la varsta asta. In nici un caz. Femelele sunt problematice la castrare oricum.

Imperecheaz-o, evident. Lasa pastilele. Tie ti-ai da pastile? happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imperecheaz`o. Ca nici noi oamenii nu putem trai o viata fara un partener/a

Răspuns utilizator avertizat
| RaluuX a răspuns:

Ai putea sa o imperechezi si sa vinzi puii.Eu sincer nu i-as da pastile, e un biet animalsad. Sau eventual sa tii un pui si restul sa ii vinzi, nu cred ca atunci cand mergi pe strada cu ea in lesa(daca o ti in lesa)sau fara lesa si vede un mascul si incepe sa fuga dupa el ti-ar convenii...Verisoara mea a patit asta, dar a gasit catelusa repede, din fericire.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
In niciun caz sa nu ii dai pastile, si nu as recomanda sa o duci la imperecheat pana la 1 an jumate.Perioada aceasta de calduri va trece. Daca vrei o poti castra dar atunci nu va mai putea face pui.
Deci, in niciun caz nu-i da nici-o pastila.
Succes si O zi placuta! happy

| Missperfecta a răspuns:

Pai si eu am o catelusa Bichon havanese nu ii da pastilele decat daca face numai prostii te deranjeaza....Necesar as fi sa o dai la imperecheat la varsta de 1 an si jumatate! Asta am facut si eu dar daca nu ti se pare matura dao la 2 aniwinkingSi daca stai de vorba cu... o colega in parc sau stiu eu ce si o ai si pe ea sa fii mereu cu ochii pe ea deoarece daca vine un caine mare ea s-ar putea sa il accepte si chiar daca nu o face cainele o va tine cu labele iar ea s-ar putea sa moara:o pentru ca daca un caine mare se imperecheaza cu una mica ea poate sa moara i-s-a intamplat si unei prietene.Succes sper ca te-am ajutat funda:d?

| CrazyKiddd explică:

Eu am o femela si un mascul si nu pot sa ii tin sa nu se imperecheze

| DemonicaMrx a răspuns:

Pai daca stai la bloc nu o mai plimba timp de 2-3 sap. daca la casa la fel.nu ii da pastile. cel mai bine e sa o imperechezi dupa un an fiindca la un an sau mai devreme e prea copilaroasa.in a treia sau a patra data cand intra in calduri sa o imperechezi. dar nu o castra daca vrei pui.
sper ca te-am ajutat! big grin
pa pa!

| NyanMei a răspuns:

Ei bine daca ii dai psatile, risti atunci la urmatoarea imperechere (daca se va intampla) ca acele pastile sa ii faca rau si sa nu nasca puii (un fel de avort)laughing) am patit-o cu cainele meu

| Boeriu_Diana_1984 a răspuns:

Nu poti sa o imperechezi la zece luni. e muult prea mica. daca vrei sa i opresti caldurile o sterilizezi. daca nu atunci o suporti asa pana ii trece. se imperecheaza de la doi ani in sus