| Bobi1233 a întrebat:

Salut am o Catelusa Ogar de 7 luni si imi URLA de ce? ce pot sa fac sa nu mai urle?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vecine? de ce latra cainele ala al tau? vecine creau sa il dresez, sa latre cand ii este foame.si ai reusit? eii oarecum.acuma nu mananca, pana nu latru eu.bobi? probabil e luna plina, si aude chemarea strabunilor. poate vrea o catelusa, ori poate anunta ceva rau.

| AlleSiAtat a răspuns:

Pai,daca e de Ogar, e normal sa urle.winking Adica banuiesc ca stii ca ogarii sunt o rasa tare,, povestitoare''.hee hee Pai, nu o poti opri sa nu mai urle.Asta e ciclul maturizarii, ca sa zic asa.
Daca vrei mai multe informatii poti sa vizitezi un medic veterniar, el te va putea ajuta poate mai bine! big grin

| RedNose a răspuns (pentru AlleSiAtat):

Medicul veterinar nu e in masura sa dea informatii legate de rase, el e specializat in tratarea animalelor, nu in identificarea rasei din care fac parte animalele sau sa dea informatii despre o anumita rasa. Un veterinar iti poate da informatii decat daca si el detine sau a detinut un animal din acea rasa. Cei care sunt in masura sa-ti dea informatii legate de rasele de caini sunt doar crescatorii de caini si chinologii.

Răspuns utilizator avertizat