| BUFU_7128 a întrebat:

Salut, am o intrebare, am o femela de carpatin, in perioada asta e in calduri, vreau sa stiu cand trebuie s'o dau la caine, in timpu ciclului sau dupa?

5 răspunsuri:
| Bixu a răspuns:

Lol ca trebuie dupa ciclu, pentru ca in timpul ciclului este periculos ca ii se va scurge din cand in cand sange, si mai ales daca se inperecheaza in timpul ciclului atunci exista riscul sa pateasca cv.Am avut si eu catel si la fel in timpul ciclului ii cam curgeau pete de sange si nu accepta nici un mascul sa se apropie de ea.Eu zic dupa ciclu.Asta doar daca nu vrei sa pateasca cv cateaua ta.Mult noroc! Si multi pui!

| Bixu a răspuns:

Lol ca trebuie dupa ciclu.Pentru ca il timpul ciclului este periculos deoarece o sa ii mai curga niste pete de sange din cand in cand.Si in timpul inperecherii nu o sa ii prieasca mai ales ca ii curge sange.Eu zic dupa ciclu.Crede.ma si eu am avut catel si s.a intamplat la fel.Mult noroc, si multi pui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urgent mergi cu ea. Daca i se apropie de terminare perioada, nu va mai accepta ea un mascul.Mult noroc si multi pui.

| BUFU_7128 explică:

Mersi frumos.am si patit cu ea.nu a acceptat masculu si a sarit gardul vecinului si pe al meu.a intrat in curte:-|.si e lovita la picior acum.

| dan022 a răspuns:

In timpul ciclului.