Eu colectionez carti de razboi.Deja am mostenire de la tata o bibloteca consistenta
Eu colectionez bonuri de la Mc donalds, si am cam 1000 cred nu stiu ce m`a apucat sa pastrez toate hartiutele alea, dar daca cei de la Mc ar avea o promotie, sa dea mancarea de pe bonurile care le avem pe gratis, as face cinste la toata tara cred
Eu cant la chitara. Si imi place sa colectionez orice . Toate sertarele din casa mea sunt arhipline.
Pai, eu am o colectie de scoici
de bratari
de sepci, fesuri
cam atat stiu la ora asta mi`e cam somn si de`asta
Eu una colectionez pietre. dar nu orice pietre...si mai am un prieten care colectioneaza sticle... dar tot la fel.nu orice sticle
Joc basket, îmi place să merg la/pe munte, îmi place să fac poze şi mai nou învăţ diverse tehnici de fotografie şi caracteristici de aparate foto digitale că vreau să îmi cumpăr altul, ascult muzică (dar asta aproape că nu se mai pune că a devenit o banalitate), îmi place să văd scenete şi să mă dau cu rolele.
Buna.Eu am o multime de colectii:
-Servetele
-Monede vechi (sau din alte tari)
-Cutii de parfum
-Pietre
-Obiecte de plus(cred ca am vreo 30 de ursi )
Si mai imi place :sa ma plimb cu rolele/bicicleta, sa pictez, sa fac fotografii, sa compun poezii.
Coletionez Ursuleti de plus, Sticle de parfum, Bratari
si mai imi place sa:
cant, dansez, citesc, ma plimb cu rolele etc
Eu ascult foarte mult muzica, imi place sa fac scheme cu rolele, imi place sa cant (nu-mi place sa dorm) Si bine inteles sa ies afara cu prieteni imei
Fotografie, Programare Web, Arta Seductiei, Cititul cartiilor psihologice, Mersul cu bicicleta, excursii prin tara, colectionare suveniruri, etc