| catalyn01 a întrebat:

Am o intrebare, dar suna cam ciudat, desi e adevarat. Orasul in care locuiesc e situat intre o padure intinsa si o dumbrava micuta. am gasit pe sosea, la iesire din oras, in padure o lupoaica si 3 pui. am iesit dim masina si lupoaica a inceput sa maraie, dar m-am apropiat incet si bland de ea si se comporta ca o pisica (stiu cum trebuie sa ma comport, ce sa fac pentru ca sunt dresor de caini). saraca era slabita si supta, si am luat un pui acasa. De mic l-am dresat si si se comporta ca un caine (are 6 luni, cand l-am adoptat nu cred ca avea mai mult de 3 saptamani). Problema e ca eu mai am doi caini: un husky siberian si un ciobanesc german, dar nu se intelege cu ei asa de bine tot timpul, desi sunt rase aproximativ asemanatoare. Acum ap. 2 saptamani a avut probleme de sanatate si l-am dus la medic. Varul meu e padurar si verificat evidenta animalelor din padure... nu este nici un lup, doar 4 lupoaice, ultimul lup a murit in mai 2012(cu aproximatie, dupa registru), iar o lupoaica nu poate avea o sarcina de atunci. asta inseamna ca a fost facut cu un caine.am verificat si lupoaica( animalele au cate un cip amplasat in ureche, pentru a fi detectate) si aceasta nu a fatat decat 2 pui, si atunci erau 3. o doamna din oras are o pereche(mascul si femela) din rasa caine lup cehoslovac. aceasta rasa arata ca lupii. s-ar putea sa fie un astfel de caine? daca da laughing si daca nu happy

4 răspunsuri:
| tellabella a răspuns:

Cred ca da

| monicaanas1983 a răspuns:

Se poate totusi nu am auzit

| Smartysmart1112 a răspuns:

Cred ca da

| viotedy a răspuns:

Erau 2 si cu ala 3.lupoaica s-a imperecheat cu un caine din sat.