| Anon03 a întrebat:

Am o mare nedumerire si in mare o problem.
Am un motan de 7 luni, eu l-am adoptat de la 2 luni. Puiul nu este de rasa dar a fost nascut in casa cu mare grija.
Eu l-am luat de la 2 luni si inca nu i-am facut vaccinurile acelea stiti voi. Ce as vrea sa va intreb: as vrea sami castrez motanul si nu stiu daca inmaitai trebui sa ii fac vaccinurile ale care trebuiesc facute cand sunt pui va rog sa ma ajutati cat mai repede!
Dau funda!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ar trebui facute vaccinurile altfel e mai vulnerabil la o infectie deoarece, organismul lui nu are sistemul imunitar dezvoltat corespunzator. Sfatuiestete online cu veterinarul si ofera o viata buna felinei nu te plange la bani.

| mihai69 a răspuns:

Nu e musai să fie vaccinat, dar e recomandabil să aibă totuși vaccinurile făcute periodic.
De castrat, e bine pe la un anișor. sad
Dar ai grijă, dacă ceri unui peștișor de aur să-l transforme (cândva, ulterior) în Făt-Frumos - s-ar putea să aveți o problemă! laughing

| stlucian a răspuns:

Pentru vaccinare vezi aici :

http://www.animalutul.ro/pisica/ingrijire/vaccinarea-pisicii/424/

Castrarea se face la 1 an.La al meu asa i-am facut.Cat despre vaccinuri in functie de veterinar si de ce vaccinuri dispune se fac o data la 6 luni(cel putin eu asa am fost sfatuit de medic)Al meu sta numai in casa si tot il duc la 6 luni pentru binele lui si al meu.Anul asta implineste 4 ani si tot european e.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. :-bd

| DenissaRoxana a răspuns:

Ca sa il castrezi trebuie sa aiba macar deparazitarea facuta...dar mai recomandat ar fi sa aiba si vaccinurile, cele importante macar.