| Valentin333 a întrebat:

Am o mare problema. Am un ciobanesc mioritic care are 1 an e femela. Am plimbat-o duminica trecuta si nu am mai avut timp sa o plimb si in cursul saptamanii. Am mers in fiecare dimineata la ea si i-am pus apa si mancare si m-am mai jucat un pic cu ea. Am fost si ieri seara si totul era ok, dar azi de dimineata cand m-am dus sa ii pun mancare schiopata si am intrat in cusca ei si am incercat sa pun mana pe piciorul acela dar nu m-a lasat se intorcea mereu. Deci piciorul drept din spate poate fi rupt scrantit sau ce? A fost in cusca si nu avea cu cine sa se bata. Ar trebui sa ma duc cu ea la veterinar?

Răspuns Câştigător
| RedDany a răspuns:

Nu, ii va trece, piciorul poate fi luxat. In cel mult o saptamana ii va trece! FUNDA?

5 răspunsuri:
| Shuka a răspuns:

Trebuie sa mergi la veterinar!

| muffy1 a răspuns:

Off, cum poti da funda cuiva care zice ca nu, nu are nimic, stai asa.
am terminat veterinara, da, mergi la un doctor. de nu are ceva grav, e posibil sa ii treaca de unu singur. dar in caz de e o fractura sau rana, e grav, un consult nu e asa scump, dar de tot ai un animal, ai grija de el cum trebuie.

| ChrisstinaXdddddddd a răspuns:

Mergi la veterinar!
Nu te lua dupa altii ca nu stii 100% ce are, poate fi grav si pana iti dai seama, o sa regreti!

| pisicaalbaFulgutasiBogdan a răspuns:

Ar fi putut sa o muste o capusa dar o duci la veterinar doar daca crezi ca e grav.Eu nu stiu exact asa ca noroc!

| Soleymany_Atouei_Soleyman_1971 a răspuns:

Dul la veterinar poate fi orice n-ai cum sa stii!