| DanielS16 a întrebat:

Salut,

Am o pisica ce are in jur la 6-7 luni si de 2-3 zile are ceva pe abdomen,sub blana, ca niste varice sa spun asa sau ca niste vene groase si vad ca nu o doare, s-au retras putin, apoi iar au aparut mai mari...De la ce poate sa fie?

Vreun veterinar pe aici?

#Funda

9 răspunsuri:
| blAster85 a răspuns:

Eu am o pisica si are ceva pe burta pare a fi un cosulet cu grasimelaughing il are demult si nu e stres, nu imi aduc aminte daca il avea inainte sau dupa sterilizare. Dar nu se vaita de elhappy

| DanielS16 explică (pentru blAster85):

Si e asa ca un fel de vena care la atingere e moale rau? laughing

| blAster85 a răspuns (pentru DanielS16):

Ma arata mai rotunjel asa un cosulet mai rotund si putin lung si groslaughing) doar ca pe burtica nu prea am voie sa pun mana laughingda cu ghiarele, si in plus pisica s-a ingrasat dupa sterilizare mult, cat zici ca are? Iti spun eu, am cantarit-o acum 2 saptamani cu un cantar electric de precizie si avea9, 25kglaughing)n-am unde pune o poza sa o vezi, chinezii ar da mult pe ealaughing

| DanielS16 explică (pentru blAster85):

Eeee,nu chiar asa cos laughing, ceva gen vene/varice...

| DanielS16 explică:

Sa precizez ca pisicu' nu este "gras" nici 1kg nu cred ca are.

| blAster85 a răspuns (pentru DanielS16):

Pai dai sa pape sa vezi ce coshulet facelaughing ce sa zic vezi un veterinar ce spune dar consulta mai mult inainte da a duce pisicu.

| SuntOPăpuşă a răspuns:

Doamne, deci te iubesc! Un baiat sa aiba grija de o pisica, ce dragut

| DanielS16 explică (pentru SuntOPăpuşă):

Pai,imi plac foarte mult animalele big grin

| blAster85 a răspuns (pentru SuntOPăpuşă):

Ti se pare ceva iesit din comun ca un baiat sa aiba grija de o pisica?laughingsi noi suntem finte umane la fel ca si voi...da e adevarat si noi generalizam ca si voi..asa suntem noi oamenihappy