| MCRgurl a întrebat:

Salut.Am o problema.Am o broasca testoasa cu tample galbene pe care nu mai am in ce sa o tin deoarece a inceput sa se mareasca si nu mai are loc in terariul pe care l-am luat de la petshop.Am fost zilele trecute la acelasi petshop si mi s-a spus ca nu au acvarii.De cateva zile tot caut pe toate site-urile posibile un acvariu pentru o broasca testoasa, dar nu gasesc nimic bun deoarece mie imi trebuie un acvariu care sa aiba si un loc in care broasca sa stea pe uscat.Ma poate ajuta cineva? Mentionez ca sunt din Buzau.

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

E gasita sau cumparata de la petshop? Ca daca e gasita s-ar putea sa se faca de 25-30cm. Cauta un Animax ca au acvarii de toate marimile.

| MCRgurl explică (pentru GdX):

E cumparata.Mi s-a zis ca nu se va face foaaaarte mare dar totusi terariul actual e mic pentru el.Am si uitat ca am Animax in oras.O sa merg acolo zilele astea. Sper sa gasesc ce imi trebuie. Daca nu...cred ca o sa vand tesoasa.

| KodrutZ a răspuns:

Iei un acvariu normal si ii pui in el un inaltator ceva, care sa ridice un colt deasupra nivelului apei. Eu de la astia mi-am luat acvariu - http://www.aquariumprest.ro - da-le un email si intreaba-i de problema ta.