Nu e prea bine.dar...acum ce mai poti sa faci? Puii rezultati s-ar putea sa aiba probleme de sanatate in viitor. Dar ..maidanezele se imperecheaza la intamplare.Si nu numai ele.
Trebuia sterilizata pisica.Trebuie sa stii ca pisicile fac pui de doua ori pe an. Daca acum este prima data, o sa urmeze si alte dati si o sa va umpleti de pisici.Sterilizarea este de 100 de ori mai buna decit pastilele anticalduri, care dau efecte secundare.
Pisica poate fi sterilizata si daca este gestanta, in orice moment al sarcinii. Ca i-se scoate uterul (ceea ce este indicat, nu sa i-se lege trompele) si gata.Eu am sterilizat asa cateva maidaneze bortoase.Pe una am si luat-o in casa dupa aceea.
Sunt animale nu oameni adica uita daca esti frate sora mama tata nu au familie nu sunt conceputi sa traiasca asa( nici lupi nu au astfel de ierarhie e altfel) chestia e ca urmasii vor avea probleme in multe capitole ( respectiv fiecare rasa de pisici are anumite probleme genetice care se vor transfera la urmasi in cazul tau).
La pisici nu e problema, ca na', nu sunt ca oamenii si se imperecheaza fara probleme...dap, o sa ai pui