Să-l pui in lanț? Până nu calcă pe cineva pe nervi si chemă poliția.Sau pe cineva să-l execute.
Am avut si eu un caine din aceiasi rasa si avea exact acelasi comportament:omor toti puii de gaina. Dupa ce l-am dresat s-a mai cumintit.Nu mai omara pui...se juca putin cu ei dupa care ii lasa in pace.Dar cu timpul am reusit sa-l dezvat de acest obicei.De fiecare data cand se pregatea de atac il prindeam de zgarda si il trageam in apoi(o adevarata provocare) si ii spuneam "Stop". Dupa cateva saptamani am reusitsa-l cumintesc. Sper ca te-am ajuta!
Mai astept si alte raspunsuri. Dutchess cel mai bun si Hevnoraak du-te si spanzurate sau te impusc eu ca habar nu ai ca de un animal de atasezi mai mult decat de o persoana.
Dresat.DAca ti la cainele tau atunci ar trebui sa ii acorzi putin timp de dresaj.Il poti duce in curte la gaini iar el cand se pune in practica ii dai o palma sau un sut[usor! pentru ca altfel crede ca esti violent si chiar nu o sa te mai asculte] bine inainte de asta poti sa-l inveti comanda "cuminte'' adica sa sada si sa stea nemiscat.Deci atunci cand el se pune in practica ii zici cuminte si daca nu asculta ii dai usor o palma sau un sut usor sa inteleaga ca nu e bine ce incearca sa faca.Si atunci cand face ce trebuie ii dai niste bobite sau putin salam.E necesara faza cu bobitel pentru ca o sa inteleaga ca daca numai face lucrul acela primeste mancare sau poti sa-l mangai pe cap si sa-i zici bravo.Eu mi-am dresat cainele f usor si e corcitura de ciob german si border collie.Al tau daca e pedigree si rotweiller o sa-ti fie si mai usor.
MarianAlex112 întreabă: