Daca il observi cand face asa, inseamna ca esti prin apropiere. Nu te recunoaste ca seful lui de haita si maraie ca sa-ti atraga atentia sa nu cumva sa te dai la mancarea lui. In plus, mirosul lui e foarte fin si poate simti alti caini pe o raza de peste 1 km.
Isi apara mancarea de eventuali intrusi, emitand semnale de avertizare. Daca tot ai un astfel de caine, de ce nu il dai la dresaj?
M-am gandit si la chestia asta, dar nu este adevarat, pentru ca ii las mancarea si este total singur, nimeni in jurul lui si face asa..idei..nu cred ca am atatia bani ca sa pot sa il dau pe mana cuiva.eu incerc, dar nu am tot timpul din lume pentru ca in majoritatea timpului sunt plecat si el ramane cu parintii mei acasa. In restul timpului este foarte jucaus si bine dispus, si da cred ca iar trebuie un dresaj. Poti sa imi zici o persoana, cat costa, cat timp etc...cat mai multe pareri va rog.
Daca il observi cand face asa, inseamna ca esti prin apropiere. Nu te recunoaste ca seful lui de haita si maraie ca sa-ti atraga atentia sa nu cumva sa te dai la mancarea lui. In plus, mirosul lui e foarte fin si poate simti alti caini pe o raza de peste 1 km.