anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am o problemuță daca pot zice asa cu motanul meu, vineri seara am venit de la pescuit si i-am adus 3 peștișori sa mănânce, nu i-am gătit sau ceva, i-am dat direct așa, sâmbătă am fost tot asa seara si cand am ajuns i-am dat vreo 2-3 cam asa. Duminică dimineața l-am vazut mâncând iarba si mi se pare putin cam bleg, nu prea are chef de joaca de nimic, doar mănâncă si doarme. Înainte se juca cu fratele lui acum nimic.L-au stricat pestii la stomac? Sa stiu sa nu-i mai dau.Mersi

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Este cat se poate de iresponsabil sa le dai pesti intregi pisicilor, asa cum ai vazut in desene animate. Orice peste crud trebuie curatat inainte si scos capul, aripile, mai ales oasele (acestea din urma le pot perfoma stomacul pisicilor!).

Daca tii la motan, du-l la veterinar.

| petrisor23 a răspuns (pentru dullcat):

"Este cat se poate de iresponsabil sa le dai pesti intregi pisicilor"
laughing De parca mii de ani pisicile n-au mancat pesti.

| dullcat a răspuns (pentru petrisor23):

Daca op avea o pisica de pe strazi, nu cred ca punea intrebarea, deoarece era constient/a ca poate manca orice rahat si supravietui fara nicio problema.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

Pisicile pot separa oasele de peste daca nu le pot manca. Atata timp pisicile au mancat peste intreg si nu li s-a intamplat nimic.

| dullcat a răspuns (pentru sammie):

Esti vampir si ai fost tu acolo sute de ani sa constati ca nu li s-a intamplat nimic? Momentan suntem in 2023 si esti liber/a sa vorbesti cu medicii veterinari.

| sammie a răspuns (pentru dullcat):

Din documentare si informatii si prin ce vad in realitate nu li s-a intamplat nimic. Am avut si eu un motan, nu a patit nimic din cauza pestelui.

| dullcat a răspuns (pentru sammie):

Am avut si eu pisici/motani, am prieteni care sunt medici veterinari, deci we agree to disagree.

| Furnicuta000 a răspuns:

Pisicile sunt carnivore, e in natura lor sa manance carne cruda deci ar fi sanse foarte mici sa pateasca ceva de la peste pe care si oamenii il mananca crud cateodata. Iar iarba nu e o problema, am vazut si caini si pisici mancand iarba. Nu ii mai da carne cruda, ramai la mancarea pe care o mananca de obicei

| sammie a răspuns (pentru Furnicuta000):

Pisicile si cainii mananca iarba atunci cand au probleme la stomac, nu de nebuni.

| nevermind1234 a răspuns:

Poate a mâncat cu prea multa poftă. Depinde cât de mari erau peștii și cât de mic/mare este motanul. Iarbă mănânca pentru indigestie, bile de păr, sau doar de poftă. Nu-i mai da carne in cantități mari, ca nu știe sa raționalizeze si mănâncă pana la saturație.

| petrisor23 a răspuns:

N-are nimic doar e trist ca a fost nevoit sa omoare pestii.