| Dobrescu_Paul_1986 a întrebat:

Salut, am probleme cu un caine maidanez pe care l-am adoptat cand era pui, acum are deja cativa ani buni, nu prea sunt multumit de comportamentul lui, stau la curte si el tot sare gardul, imi aduce gunoaie in curte desi ii dau mancare pe saturate, umbla cu alti caini derbedei si nu ma lasa sa aduc o pisica acasa laughing, pe de alta parte nu imi ataca pasarile din curte si celalalt catel mai mic, odata l-au luat hinghierii si i-au dat drumul la vreo 15 km si a venit dupa 24 de ore frant de oboseala, ma gandeam ca nu se mai intoarce el... Il mai pot dresa? E prea tarziu? Am vazut ca sunt si carti de dresaj, dar sa nu fie cumva prea tarziu pentru el.

5 răspunsuri:
| PiTbuLuL a răspuns:

Il mai poti dar mai greu find ca dresajul incepe la 6 luni. Uita-te pe net.Baaftaaa

| neaivan a răspuns:

Nu cred ca e tarziu... dar dupa descrierea pe care ai facut-o este vorba de rasa europeana! Caini maidanezi sunt in tarine non-UE happy

| xXSpikeXx a răspuns:

Poti sa iti dresezi cainele
Sper ca asta te va ajuta daca vrei sa il dresezi singur.
http://animale.acasa.ro/caini-77/cum-sa-dresezi-un-caine-batran-13487.html

| MrBlue a răspuns:

Leaga-l... singura solutie, sa vezi ce se cuminteste, nu iti mai aduce mizerii si nu umbla cu alti caini.Si bunica are un caine care are aceleasi probleme, 2-3 luni pe lant si va fi mult mai linistit si mai matur. Dupa aceea dezleaga-l si vezi ca nu va mai face aceleasi greseli, faza cu dresatul consta in dresor, deci nu ai de ales. Daca vrei pisici adu o pisica mica (pui) care stie manca singur si se vor imprieteni, mai ales daca pisica e femela, fiind ca sunt iubitoare si se mangaie de piciorul cainelui.

| RodicaBinar a răspuns:

Poate nu-i plac reţetele de pe gustos.ro.