Bina...acum.nu stiu de cat timp ai tu papagalul dar daca e tanar, si recent achizitionat [ma refer poate si la 1 an] nu te speria ca, la magazin nu leau dat alceva decat mei.si atat, ste sfatuiesc sa ii pui ii colivie orice leguma sau fruct
in privinta penajului, s-ar putea sa fie murdar, adica are nevoie de o baitza, sa naparleasca, sau sa aiba ceva boala, te sfatuiesc sa il duci la vetterinar sau daca nu uite id-ul unui veterinar care te va ajuta bucuros bianca.ana22
daca mai vrei sa stii sau sa ma intrebi lucruri despre papagali trimite-mi pe privat
o sa te bag la prieteni
funda?
Papagalii in general mananca doar mei, incearca sa ii suplimentezi cu morcov, piersici, biscuiti sau ou fiert (mai multe detalii ai pe ambalajele de la mei). daca are penele urate s-ar putea sa le schimbe. daca peste 1 luna nu isi revin la normal incearca sa te duci cu el la veterinar, si s-ar putea sa nu mai manance din cauza singuratatii. incearca sa ii cumperi o pereche. te pup funda?
Incearca sa ii amesteci bucatele de fructe/legume in mei, dar sa le tai la inceput mici si apoi din ce in ce mai mari, si atunci o sa manance!
Desh întreabă: