anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

daca un caine nu mai are blana e o parte ce pot sa ii fac sa ii creasca blana sa ii creste singura vreau ca sa stiu si eu... dau funda...

3 răspunsuri:
| YoisNoLife a răspuns:

Daca incepe sai mai cada dul la veterinar daca nu cate s-ar putea sa-i creasca

| ZoeyMe a răspuns:

Nu stiu...intreaba la magazinul cu mancare de animale daca au ceva, daca nu ar trebui sa il consulte un veterinar.Nu le prea am cu cainii, da am raspuns la intrebare ca imi place poza.

| ioana100 a răspuns:

Cainele meu are dermatita(asa am luat-o de la canisa) dar acum se trateaza,este un caniche alb,aceasta boala de piele la mine s-a manifestat prin mancarimi la zona membrelor si a burtii, iar asta a dus la scarpinat in ecxes, mai intai avea blanita rosiatica in aceea parte(catelusa fiind alba) banuiesc ca daca nu mergeam cu ea la medic ii cadea in totalitate.Veterinarul i-a dat cu un spray special si a spus ca o sa-si revina in cateva saptamani.
Nu poti sa-l ajuti singur,mai bine consulta un medic veterniar,nu costa asa mult, mie mi-a luat destul de putin, nu pot spune exact.In banii aceia au fost incluse multe lucruri:10 vitamine,un vaccin,pastila deparazitanta,o doza pentru purici,o crema pentru ochi, curatat in urechi, si sprayarea aceia mi-au luat toate 70 de lei...
ti-am spus ce a avut catelusa mea, nu este sigur sa fie aceiasi caz si la tine. Sper ca te-am ajutat.Mult succes!