| Loyaliti a întrebat:

Am si eu o problema si as vrea sa vad cum ati putea sa ma sfatuiti.Deci am 2 Goldeni Retriveri.Si ei doi mereu cand vad cate un caine pe strada tot vor sa-l atace oriunde ar fi:in parc, pe strada, in curte oriunde. Iar daca ei mai continua tot asa as putea sa am probleme.Ar putea sa ma dea stapanul cainelui in judecata. Ce ar trebui sa le fac pentru ca ei sa nu mai fie asa de pusi pe atac? PLS HELP!

Răspuns Câştigător
| Rumi a răspuns:

Cand mai fac asa ceva, incearca sa le faci ceva ce nu le place.Sau poate ca atunci cand trece un caine pe strada, tu te simti incordata. Incearca sa te comporti normal, ca si cum nu se va intampla nimic, pentru ca cainele poate sa simta ceea ce simti tu, mai ales daca sunt Goldeni... Incearca sa iti dai seama de cand a devenit agresiv, si din ce cauza.

2 răspunsuri:
| stefanutza a răspuns:

Incearca un dresor bun o sa i calmeze dar incearca cu un ziar sa ii lovesti cand fac cate o tampenie

| Loyaliti explică:

Pai,imi este ca daca dau in ei sa nu ma atace ca-i cred in stare.Si in legatura cu dresorul au avut pana acum 2 dresori buni, dar o sa mai incerc.