| alexandrunaj a întrebat:

Salut.Am taiat cu pendularul metal si lama a inceput sa se incinga f tare, ba chiar a scos si cateva scantei. Cum sa fac ca fierul sa nu se mai incinga asa tare cand il tai? Se poate ca si caldura aceia sa ii fi afectat piesele? Lama se incinse atat incat uleiul de pe ea incepuse sa scoata fum (sunt sigur ca fumul nu era din motor).
Se poate sa se fi afectat vreo piesa din cauza ca s-a incins? Ma gandesc ca temperatura ridicata nu s-a transmis pana la motor sau pana la ventilatorul de racire din moment ce ar fi trebuit ca temperatura ridicata sa se transmita prin mai multe piese (din panza, prin ridicatorul de panza etc pana la ventilator). Va rog sa raspunda doar cei care se pricep in domeniu. Multumesc.

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Esti obsedat cu afectarea asta? Lasa-te de mesterit!

| alexandrunaj explică (pentru K0sti):

Frate, sa inteleg ca tu ai inceput sa imi urmaresti postarile de pe cont si sa verifici ce intrebari pun.Si zici de mine ca sunt obsedat.Eu doar vreau sa aflu cum sta treaba pana acum nu am gasit un raspuns care sa ma satisfaca total, unele au fost bune dar nu cat mi-as dori, am vazut ca pe acest site sunt oameni de treaba care m-au ajutat dar eu nu ma multumesc doar cu a fi ajutat vreau sa cunosc si sa inteleg. PS: Tu chiar nu ai nimic de facut in afara de ami verifica mie intrebarile?

| K0sti a răspuns (pentru alexandrunaj):

Pune-ti mintea la contributie daca vrei sa intelegi si nu mai pune intrebari puerile! Prin scoala se mai face fizica, rezistenta materialelor, tehnologia materialelor...ai lipsit?

| PinkyAnka1986 a răspuns:

Nu se taie metale cu pendalura bai prostane, decat daca ai lama speciala pentru metal si atunci trebuie sa fie metal f subtire