| MO231 a întrebat:

Salut.Am un caine.El e corcitura intre pitbul si ciobanesc mioritic.Are decat 2 luni dar are dintii destul de ascutiti si faza e ca el musca tot ce vede inclusiv pe mine si ai mei.Imi este groaza cum sa va comporta la maturitate avand in vedere agresivitatea pitbului. Ajutati-ma cum sa l opresc din muscat? FUNDA SI VOT.

Răspuns Câştigător
| Maryuk해바라기 a răspuns:

Citeste aici... http://www.animalutul.ro/......muste/152/

10 răspunsuri:
| Clauvdgg a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi sa mergi cu el la un dresor profesionist, e mult mai sigur asa chiar daca te costa ceva mai mult happy. Bafta!

| MO231 explică:

Problema e ca mi-e mila de caini.

| CristiAndrei a răspuns:

Pitbull si ciobanesc mioritic? ce credeai ca o sa iasa zana maseluta, eu am ciobanesc mioritic si are cateva persoane din familie cu care se comporta bine in rest e foarte agresiv si nu suporta nici copii.cumparai o minge de aia tare sau da-i oase ca sa roada, al meu rodea mobila prin casa, rosese picioarele de la masa, papucii tatalui si ce gasea mai tare, incearca cu oase de vita din astea mari, la 2 luni inca e pui abia pe la 1 an devine matur, PS:daca incearca sa te mai muste incearca sai bagi mana pe gat, niciun caine nu suporta si iti va da drumu sa nu incerci sa dai in el sau alte metode primitive ca s-ar putea sa-ti roada tie oasele...

| Crisstyanos a răspuns:

Cand mai musca batel pana se opreste din muscat

| WannaMore a răspuns (pentru Crisstyanos):

Cum sa-l bata? Un pitbull raspunde la comportamentul agresiv cu aceeasi moneda.

| DianaFP a răspuns:

Daca te porti frumos cu el si ii dai mancare si ii faci pe plan, va ajunge sa te cunoasca si sa nu te mai muste, o stiu din propria experienta. Daca nu se poate in nici un mod, du-l la dresat, asa cum am mai facut si eu.

| YncubiSS a răspuns:

Incearca sa il dresezi, daca il bati poate prinde ura pe tine si iese mai rau, daca nu poate fi dresat renunta la el, parerea mea.

| NitroX a răspuns:

Salut! in primul rand nu iti fa griji inca e puiut, doar se joaca, cumparai o jucarie de ros, si daca e posibil incepei dresajul de baza

| NitroX a răspuns:

Am uitat sa iti spun ceva daca e corcitura de pitbull nu il duce la dresaj dreseazal tu! iti trebuie multa rabdare dar o sa vezi ca o sa dea rezultate spectaculoase crede-ma! sunt crescator de pitbull si iti spun din propria experienta! cu un dresaj adecvat sunt niste caini extraordinari FUNDA?

| patry19 a răspuns:

Incearca sa-l duci la dresaj sau ca sa strigi pe el .........Trebuie ca sa stie ca tu esti sefa si asa nu cred ca va mai musca.In orice caz cel mai bine e sa-l duci la dresaj