Buna, am si eu un caine si am intampinat exact aceeasi problema ca si tine. In prima faza si eu am crezut ca este de la hrana, insa l-am dus la veterinar (la doi chiar ) si mi-au spus ca acele bubite sunt din cauza purecilor, care l-au piscat. Am procedat intocmai dupa instructiunile veterinarului: I-am dat cu Baneocin de 250 (este un praf) doar in zona bubitelor (acesta usuca bubitele si ajuta la vindecare) ii dadeam cam de 3 4 ori pe zi si trebuie sa fi putin atant sa nu il mai lasi sa se scarpine. Dupa ce i-au trecut bubitele, in urmatoarea zi i-am facut baie (cu un sampon anti purici, gasesti in maxi pet... diferite preturi, arome etc ) iar dupa baie i-am administrat cateva picaturi de Parakill (nu este foarte scump si este bun) Cainelui tau, fiind de talie mare i-ar trebui ca 7-8 picaturi. De retinut mai este faptul ca Parakill-ul se administreaza odata la 2 luni maxim, picaturile se pun in zona gatului, astfel sa nu ajunga sa se linga si sa se scarpine, deci trebuie sa ti minte si sa nu uiti sa repeti procedura odata la 2 luni. Catelul meu asa a scapat de bubite si de atunci nici nu a mai facut. Sper sa te ajute si te rog sa ne ti la curent.
Ar fi bine sa-l duci la veterinar sa-ti spuna medicul exact ce are, poate sa aiba o alergie sau cine stie ce o fi.
Daca ai concentrat de aloe de la LR, unge-l pe bubite, desi asta nu este o solutie de a nu-l duce la medic.