anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Am un caine lup de 4 luni si vreau sa stiu daca pot sa il tin in casa(stau la curte). Multe lumea mi-a zis ca sa nu il tin in casa ca face dezastru.
Da eu vreau sa il tin ca e frig afara?
E adevarat ca nu e bine sa tin un caine lup in casa?
Da funda!

Răspuns Câştigător
| sebywarlord a răspuns:

Nu il baga in casa, am facut si eu greseala asta ...si...n-a iesit bine laughing tinel afara linistit ca nu ii este frig, dar icnearca sa il tii liber, daca il tii legat ii v-a fii imi greu sa se incalzeasca pentru ca nu poate sa faca miscare etc, dar daca e dezlegat nu are nici cea mai mica problema, in orice caz te mai joci si tu putin cu el cu mingea etc sa mai faca msicarewinking

4 răspunsuri:
| NoNameJunior a răspuns:

Salutari! intr-adevar,va face dezastru prin casa.dar, daca tu tii cu adevarat la el si doresti sa nu ii fie frig, il poti baga in casa.grija mare sa nu faca dezordine.parintii tai sunt de acord cu tinerea catelului in casa?

| Dash a răspuns:

Pai, adevarul e ca nu e prea bine sa il tii in casa. Pur si simplu nu e facut pentru spatii inchise. dar nu-ti face griji el rezista la frigul de afara fara probleme.

| AstralConfessor a răspuns:

Daca nu ai mobilier nou si vrei sa-l schimbi in viitorul apropiat, ia-l in casuta happy. Si daca nu te deranjeaza mirosul, rasa Lup au o glanda langa coada care emana un miros specific. Funda?

| ynculpatu a răspuns:

Chiar daca e frig tinel afara stiu a tie iti este mila de el dar lui nu-i frig si dacca e frig si vine langa tine si schiorlaie inseamna ca i-a fost dor de tine