Din cate stiu eu ste perioada cand ii se schimba blanita, dar nu ar trebui sa excluzi mersul pana la veterinar pentru orice eventualitate
Se schimba blana, deoarece a trecut perioada iernii si vine caldura ei isi schimba blana.
Hei! NU cred ca este vorba de schimbarea blanii.De ce? Cainii isi schimba blana, dupa varsta de 4-5 luni, si de obiecei se schimba doar primavara si toamna.
Si eu am bichon maltez, deci stiu ce zic.Bichonii nu naparlesc,prin urmare nu este normal sa le cada foarte mult par,ca la alte rase.
Poate are o alergie puternica, care a afectat blanita si pielea.O vizita la veterinar este necesara!
Ce a mancat in ultimul timp:carne cruda, ciocolata?, poate de la mancare a facut o intoxicatie, sau alergie.
Ce firma de mancare folosesti?
Sigur! produsele dedicate oamenilor, le fac rau animalelor! cumpara un sampon pentru catei, nu este scump, in jur de 20lei, si iti ajunge cateva lunid e voie..., viziteaza cat de repede poti veterinarul, sau du-te la o farmacie veterinara si vb cu vanzatorul, care ar putea sa iti dea o crema pentru tratarea blanitei si a pielii..Nu mai folosi produse, creme, samponuri care le folosesti tu pe catei, pentru ca nici tie nu ti-ar place, ca samponul pentru catei sa fie folosit pe tine.
Pedigree,dupa parerea mea este o mancare ieftina,care se gaseste la orice pet-shop/supermarket.
Ti-as recomanda sa folostesti mancare de la firma:Royal Canin, sau Acana, firme renumite, desi stiu ca pretul lor este destul de,, piperat,,
Ane758 întreabă: