| Bobi1233 a întrebat:

Salut am un catel ogar de o luna si 3 saptamani si are 2 deparazitari si niciun vaccin si mi-sa zis sa-i fac primul vaccin da eu stiu ca la o luna se face primul si al 2 lea la 2 luni care sa-l fac pana la urma?

5 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

La 1 luna jumatate se face primul, dupa 3 sapt.al doilea si iar dupa 3 ultimul, apoi la 6 luni antirabic. poti sa-i faci si sa nu vina in contact cu alti caini pana termina vaccinarea.

| Bobi1233 explică (pentru viotedy):

Pai sunt 7 valente daca nu ma insel si dupa ce ii fac primul vaccin ca pe 3 face 2 luni cand iil fac pe al 2 lea vaccin? cand pot sa-i dau calciu?

| viotedy a răspuns (pentru Bobi1233):

Nu conteaza strict varsta, daca de ex, il cumperi la 3 luni si nu-i vaccinat incepi atunci.la 6 saptamani e varsta ideala, pana atunci are imunitate de la mama, dar merge si la 2 luni facut. urmatorul dupa 3 saptamani. oricum la primul doctorul iti scrie in carnet data urmatorului si tot asa.cu calciu, uite de exemplu daca ii dai gris facut cu lapte are mai mult calciu decat chimicalele din pastile.de pe la 4 luni se da daca vrei sa-i iei de la farmacie.

| Bobi1233 explică (pentru viotedy):

Aha maine o sa ma duc sa-i iau vaccinu de prima valenta si il fac si dupa la 3 saptamani il fac si pe al 2 lea.

| perladunarii a răspuns:

Salut
Nu exista un tabel de vaccinare exact pe date, adica cainele nu pateste nimic daca ii faci mai tarziu! Daca nu i s-a facut pana acum ce sa facem, sa nu ii mai faceti vaccin din cauza asta! Si eu am un catel are 3 luni si 2 saptamani si ultimul vaccin inca nu l-am facut pentru ca a fost tot racit si trebuie sa asteptam sa ii treaca! Deci fai vaccin linistit!