Buna!
Poti sa il iei linistita ca nu are nimic.Eu iti recomand sa nu il lasi sa se joace cu ciobanescul ca e destul de mare la 6 luni si ciobanestii cresc repede si poate ori intentionat i-ar faca rau sau din joaca s-ar putea sa il loveasca pe catelusul tau.
Da, poti sa il duci dar fi cu ochii pe el si nu il lasa sa se duca de langa tine.
Distractie placuta!
Catelul mic are doar o luna, deci eu cred ca este prea mic. Cat despre ciobanesc are 6 luni si este destul de mare cred ca poti sa il iei la iarba verde. Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu are ce rau sa pateasca daca ai grija de el, e cam mic totusi sa se joace cu unul de 6 luni
Daca are facute deja primele 3 vaccinul il poti scoate cu incredere afara dar sa stai cu ochii pe el!
funda?
E prea mic, sa-r putea intoxica.Cat despre celalat el poate iesi, Mai lasa catelul pana la 1 an, si poti sa-l duci la gratar
Ia-l şi pe el. se va plictisi oricum singur acasă . şi îi va face bine o ieşire la aer, plus că va avea un partener de joacă.
E foarte mic la o luna, trebuia tinut inca la mama lui, nici nu cred ca e intarcat, in fine. Cel mai bine l-ai tine acasa fiindca el nnu e imuniZat cum trebuie daca inca nu a fost intarcat. Cel mai bine il scoti dupa terminarea schemei de vaccinare, in jur de 3 luni.
Nicodim7 întreabă:
lucindaprice44 întreabă: