| alexxxxxxxxxx a întrebat:

am un catelus mic si azi cand am venit de la scoala i-am dat de mancare si nu a vrut sa manance. Nu a mai mancat de ieri, am incercat si cu supa si cu pulpa de pui prajita. Bea doar apa si parca suspina asa, daca ma intelegeti si vin muste pe langa el.
ce sa ii fac?
e catelus mic, nu are mai mult de 2 luni cred ca e foarte mic.L-am luat de la cineva acum 2 saptamani si azi nu stiu ce are.E trist si nu are energie

6 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Du-te cu el la veterinar. E vaccinat? Trebuie sa il deparazitezi intern, dar neaparat sa mergi cu el!

| hummmer a răspuns:

Dacă are diaree, e posibil să aibă parvoviroză. Asta nu trece de la sine, e mortală netratată, mergi cu el(dacă poţi)la un veterinar cât mai repede.

| BadBoy1998 a răspuns:

1. Daca ti-se pare ca slabeste dul la veterinar.
2. Daca nu mananca mancare de asta cumparai mancare pentru caini ( granule ) P.S. sa fie granulele pentru caini mini
3. daca ii dai mancare de asta. Macar daio Calda spre Fierbinte. Sper ca te-am ajutat

| MARRInna16 a răspuns:

Nu e obisnuit fara mama lui

| Andreea190104 a răspuns:

Daca zici ca nu mananca si bea doar apa e posibil sa aiba vermisori in stomac si iti recomand din propria experienta sa il duci cat mai repede posibil la un control medical.
Sper sa te fi ajuta.
Noroc!;-):-);-):-)

Si apropo s-ar putea sa ii fie dor de familie (vechi stapani) Depinde.

| Amedeia309 a răspuns:

1. Dacă poți du-te la un pet- shop și cumpăra cate o punguliță de mâncare de câini ( pui). Dai din fiecare si vezi care îi place.
2. Soaca- te cu el încearcă sa ii cumperi jucării. FA -L FERICIT (cat de mult posibil)
Sper ca te-am ajutat