A mea a avut raie... Si dupa ce am investit vreo 200€ intr-un tratament care a durat o luna jumate sa-si faca efectul, am descoperit ca exista si o varianta mai ieftina - Scabatox.
Sticluta costa maxim 10 lei si are in jur de 100 ml.
Se face baie cainelui odata la 7 zile cu apa in care diluezi solutia aceasta. Pt fiecare jumatate de litru de apa, pui un mililitru de Scabatox. Astfel, daca ai 3 litri de apa, vei turna 6 ml de Scabatox.
Baile se repeta timp de minim doua luni, dar este preferat ca dupa ce s-a vindecat sa ii mai faci din cand in cand o baita cu solutia, pentru prevenirea reaparitiei.
Inainte de solutia respectiva va trebui sa ii faci cainelui o baie, sa il torni in blanita curata. Atentie! Nu se spala cainele cu sampon uman sau cu gel de dus! Exista la farmacia veterinara sampoane special pentru ei.
Adauga bkz_goldbhop@yahoo.com si o sa vorbesc cu tata la telefon care e medic veterinar
Nu sunt 100% dacă are râie, dar eu cred că da.Totuşi,dacă are, poţi cere de la veterinar nişte picături împotriva râiei şi să nu-ţi mai la-şi câinele să se scarpine pentru că-şi face rău.
Deniissel întreabă: