Acestea s-au format pentru ca nu ai acordat timp(sau deloc) acestui capitol,nu ai nici o scuza,trebuia sa iti asumi niste responsabilitati inainte sa il cumperi. Sfatul meu este sa il tunzi,cu o astfel de blana ii este extrem de greu la temperaturile acestea ingozitoare,acele ghemotoace de blana,nu se pot scoate decat cu masina de tuns sau cu foarfeca,daca incerci sa il tunzi, o sa il doara foarte rau si nu o sa rezolvi nimic.
Sicer, imi pare rau, dar asta e, poate data viitoare vei fi mai atent.Mult succes!
Buna castiel, si eu am un caine si cand el a avut 2 ani, am gasit un alt caine pe strada si am aflat ce rasa era, era ciobanesc carpatin si el avea tot felul de chestii in par si am facut in felul urmator : LAM DUS LA VETERINAR!
in cazul tau cam asa sa faci :
pasul 1 : sa i le tai cu foarfeca dar sa nul tragi
daca nu merge uitate la pasul 2
pasul 2 : du-te la veterinar si intreaba cum sa faci sa nu mai aiba ghemotoace poate el sau ea stie vreo perie speciala si il rogi sa tio comande
pasul 3 : trebuie sa meraga pasul 1 sau 2 pentru ca sigur trebuie sa siba un veterinar neaparat!
pasul 4 : dupa ce ai scapat de ghemotoace periel in fiecare dimineata si seara sau daca te plictisesti periel de cate ori vrei tu pe zi
sa ai mare grija de el, si eu am un caine si il iubesc enorm
sper sa iti fii fost de folos
by by
funda?