| aADI a întrebat:

Salut, am un Husky de 4 luni și încă nu l-am auzit sa facă ca Lupul, dar nici nu latră, foarte rar când ii aud glasul doar când ma joc cu el face "arrrr arrr". Și mai latră foarte ciudat când se joaca cu un alt câine dar rar. Încă ceva, parul lui este blănos des, dar nu este mare, are un par scurt des și grosolan. De la ce vârsta o sa aiba parul mai mare? Un prieten mi-a zis ca al lui la 1 an jumate a început sa facă ca Lupul și de atunci in fiecare zi... Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| LorenzoRon a răspuns:

Pe la 2 ani incepe sa aib parul ala pe care ti-l doresti. Dar vezi ca o sa stai sa-i strangi parul de pe jos in fiecare zi, ca lasa foarte mult par.

Cat despre comportamentul lui si latrat, stai linistit. Asteapta sa creasca si ai sa-ti dai seama ce inseamna sa ai un husky care te pune sa alergi impreuna cu el dupa caini, iar cand ajunge in fata cainelui, schimba repede directia.
Ca lupu o sa faca cand nu ii dai de mancare. Spre exemplu, am patit intr-o zi cand nu a primit mancare ca nu era nimeni acasa, am patit sa-l aud cum facea. Dar sunt cam rare cazurile. Si de apreciat.

Da-i tu de mancare pana atunci, dreseaza-l bine si asteapta-te sa-i vezi transformarea pe la 1-2 ani.

Bafta!

2 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Este o rasa de cani care latra foarte putin. Legat de blana, dupa trei patru ani va avea blana sanatoasa. Vara si iarna isi schimba blana.

| Univers88 a răspuns:

Si eu am 2 caini husky. Asteapta sa creasca. Dupw o sa iti doresti sa taca odatalaughing