| Liviu003 a întrebat:

Salut, am un pechinez are 1 an si nu vrea sa manance nimic. Ce ar trebui sa fac? Sau ce ar trebui sa-i dau de mancare?

Răspuns Câştigător
| later a răspuns:

Cea mai buna solutie,si banuiesc ca si cea mai eficienta ar fi sa'l duci la veterinar,si asta URGENT,deoarece acel catelus,daca nu vrea si nu vrea sa manance nu va mai avea multe zile.
Sfatul meu dul cat mai repede posibil la veterinar,insa daca nu poti prea repede,iti recomand sa'i lasi un bol cu niste painica imbibata in latpic dulce,un oschior mic, poate 2, apa de baut si putina carnita.El tot va trebuii sa manance,asta daca,Doamne fereste!, nu are vreo problema saracutul. Sper sa se faca bine, bafta!

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Presupunând că un câine nu face greva foamei, bănuiesc că nu mâncă deoarece este bolnav, deci trebuie să mergi cu câțelul la un medic veterinar.

| gebeleizis a răspuns:

Poate avea paraziti intestinali. asta le da o stare aiurea ca nici sa manance nu mai vor, dai mujdei (cam o lingura)de usturoi cu putina sare si iti spun asta pentru ca asa mi-m vindecat cainele, sanatate

| Liviu003 explică:

Multumesc, pentru raspunsuri toate sunt bune dar avand in vedere ca Faby1007 a raspuns primul o sa-i dau funda!