Poi ce culoare are? Daca are nuante de alb predominant inseamna ca asa va fi cam toata viata cu narile visinii. Din cate ai zis u pe acoloo este baietel. Daca as fi in locul tau i-as cumpara fetita. De salbaticit nu se mai salbaticeste odata ce zice cateva cuvinte . Daca nu vrei sa-i cumperi pereche bucurate de el, multi siar dori ca papagalul lor sa imite 'pupicul' . El se alinta, are incredere in tine, te considera prietenul lui nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu nimic. Si eu imi cumpar sambata un pui de perus(baietel). Am mai avut dar nu au facut progrese de a vorbi sau sa imite pupicul. Sami zici ce culoare are ca sa-ti raspund sigur la intrebare.
Albastru predominant, pe cap e alb, si pete negre pe aripi
E el mai special, e baiat.
Toata lumea spune ca e greu de determinat sexul la un papagal si cel mai bine este sa intrebi un expert.
Iar tie ti-a spus crescatorul ca e baiat, tu crezi ca e baiat, deci...e baiat.
Stiai ca puii de perusi masculi au narile roz? Poate al tau a ramas asa.
Cate o data ii frig si piciorusele, sarputea sa fie cum zici tu, sa fie inca copil
Pe mine ma surprinde ca, el a mai avut narile albastre de vreo 2 ori si mereu i s-au schimbat in visiniu asta, acu vad ca iar i se fac albastre narile
Poi da e baietel, cu siguranta e baietel daca era fata sigur avea narile maro macar in perioada de reproducere(primavara). Oricum se vor mai inchide putin pe viitor.
S-ar putea sa se traga si de la parinti(unul din iei a fost de culoare galbena sau alba). Oricum e baietel 100% . Femelele au nasucul galben, alb, albastru sidefiu mai mult spre albicios iar in perioadele de reproducere apare o crusta maronie pe ele dupa care revin la culoarea lor initiala(acest lucru se intampla primavara). Multa sanatate la Biluta!