| StephanSaiyan a întrebat:

Am un pui de pisica de aproximativ 2 luni, iar ieri l-a găsit în curtea din spate si ii curgea sange din zona capului. Posibil a fost lovit de cocos. Mi-a curățat rana cât am putut, iar azi când l-am văzut avea ochiul drept închis și din acesta curgea o substanță verzuie. E din cauza loviturii? Pisica mănâncă și bea, merge, sare, se mișcă normal însă are acel ochi inchs. Ce ar trebui să îi fac?

4 răspunsuri:
| Jo17 a răspuns:

Buna. Du-l la un veterinar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are infecție! Mergi la un veterinar sa ii administreze antibiotic,iar dacă mu ai aceasta posibilitate,iei Oxacilina capsule,pui intr-un pahar jumătate din praful care se găsește in pastila, amesteci cu putina apa, apoi ii dai jumătate din cât ai in pahar, ii deschizi gura și ii torni pe gât. Dar doar jumate, iar peste 6 ore ii torni cealaltă jumătate. Și repeți operația asta la fiecare 6 ore timp de 3-4 zile. In momentul in care vezi ca și-a revenit, nu opresti tratamentul, continui încă o zi. Succes și sper ca ti-am fost de ajutor.

| DoarRaspunsBun a răspuns:

Salut, părerea mea este sa te duci la un medic veterinar cât mai repede!

| Andra22222 a răspuns:

Sincer. Eu cred că a tras-o curentul. Dar nu sunt medic veterinar, așa că nu te baza pe spusele mele. Du-te cu ea la veterinar. Până una alta, o poți curăța cu ceai de mușețel. Ceaiul de mușețel, dezinfecteaza și curăță. Succes.