Daca e slabit se poate sa aiba viermi sau alte boli. de obicei cand observi ceva schimbari in comportamentul animalului de companie ar trebui sa apelezi la un veterinar.
e bine ca mananca macar altceva in afara de granule, dar poate fi ceva cu el si cu cat mai devreme, cu atat mai bine.
Nu e slabit, de vreo 2 zile a inceput sa manance din ce in ce mai putin
era vioi ieri alerga se juca nu a dat niciun semn sia facut nevoile
dar acum nu mai vrea sa manance granule, si cam refuza si alte mancaruri, a si vomitat un pic de dim
Si motanul meu vomitase si veterinarul a zis ca e ok: din cauza ghemotoacelor de blana mai vomita.
Acum nu stiu ce sa zic, motanul meu nu mananca granule des deoarece mereu ii dau mancare umeda si o prefera pe aceea, poate si la voi e aceeasi chestie, poate se satura din celelalte mancaruri si nu mai mananca granule.
Catelul asta nu mananca mancare de casa dulciuri carne nu bea sucuri alcool
de dim i-am dat un covrig proaspat desigur si abia a mancat 2 cm din el desi in ultimele 24 de ore nu a mancat mai nimic
Imi pare rau! ar trebui sa il duci la vet totusi, poate fi indigestie sau alte chestii. Nu mai stiu ce sa zic!
S-ar putea sa fi mancat ceva stricat... ar trebui dus la veterinar si sa ii dea niste sirop sau pastile
In niciun caz in afara de granule, putina banana biscuiti rostar, a mai mancat un pic de cozonac si coaja de paine din care am mancat si noi
In situatia de fata ar trebui consultat un veterinar, o consultatie si poate o injectie nu poate sa iti ia prea multi bani. Si eu am avut un caine la fel a facut si am consultat un veterinar. Funda?