| RazzyFUnik a întrebat:

Salut
are o prietena de-a mea un bichon si de cateva zile a inceput sa nu mai mamance granule, acum nu mai mananca deloc. Pe langa astea mai mananca de obicei banane, mar, biscuiti fara crema(cate putin din fiecare, baza sunt granulele). Acum de sarbatori a papat si un pic de cozonac. Nevoile si lea facut normal. Insa azi mi-a spus ca acesta e cam molesit, nu a mancat mai deloc si a vomitat putin. As mai spune ca a stat vreo 5 minute afara fara hainuta ieri, dar sa miscat nu a stat pe loc. E posibil sa fi racit? Sau ce credeti ca are? Ce ar trebui facut?

9 răspunsuri:
| aligru a răspuns:

Daca e slabit se poate sa aiba viermi sau alte boli. de obicei cand observi ceva schimbari in comportamentul animalului de companie ar trebui sa apelezi la un veterinar.
e bine ca mananca macar altceva in afara de granule, dar poate fi ceva cu el si cu cat mai devreme, cu atat mai bine.

| RazzyFUnik explică (pentru aligru):

Nu e slabit, de vreo 2 zile a inceput sa manance din ce in ce mai putin
era vioi ieri alerga se juca nu a dat niciun semn sia facut nevoile
dar acum nu mai vrea sa manance granule, si cam refuza si alte mancaruri, a si vomitat un pic de dim

| aligru a răspuns (pentru RazzyFUnik):

Si motanul meu vomitase si veterinarul a zis ca e ok: din cauza ghemotoacelor de blana mai vomita.
Acum nu stiu ce sa zic, motanul meu nu mananca granule des deoarece mereu ii dau mancare umedalaughing si o prefera pe aceea, poate si la voi e aceeasi chestie, poate se satura din celelalte mancaruri si nu mai mananca granule.

| RazzyFUnik explică (pentru aligru):

Catelul asta nu mananca mancare de casa dulciuri carne nu bea sucuri alcool
de dim i-am dat un covrig proaspat desigur si abia a mancat 2 cm din el desi in ultimele 24 de ore nu a mancat mai nimic

| aligru a răspuns (pentru RazzyFUnik):

Imi pare rau! ar trebui sa il duci la vet totusi, poate fi indigestie sau alte chestii. Nu mai stiu ce sa zic!

| FlippyFlippy a răspuns:

Ori este bolnav si trebuie sa-l duci la doctor ori este indragostit! kiss

| HELBINSKI a răspuns:

S-ar putea sa fi mancat ceva stricat... ar trebui dus la veterinar si sa ii dea niste sirop sau pastile happy

| RazzyFUnik explică (pentru HELBINSKI):

In niciun caz big grin in afara de granule, putina banana biscuiti rostar, a mai mancat un pic de cozonac si coaja de paine din care am mancat si noi

| Kywwy a răspuns:

In situatia de fata ar trebui consultat un veterinar, o consultatie si poate o injectie nu poate sa iti ia prea multi bani. Si eu am avut un caine la fel a facut si am consultat un veterinar. Funda?