| asd89asd a întrebat:

Salut are voie un shar-pei la 2 luni sa manance pui prajit?

Răspuns Câştigător
| prisacarul56 a răspuns:

Incearca si un orez fiert cu lapte, mai diluat ca sa nu se constipe catelul.

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Cum sa ii dai pui prajit? si orez... Doamne, e catel nu om. Exista mancare uscata si conserva speciale pentru caini, exista si produse speciale pentru caini de varsta mai frageda, din ala trebuie sa ii dai, nu mancare gatita.

| prisacarul56 a răspuns:

In general nici un caine nu are voie sa manance carne de pui, doar dezosata. Oasele de pui se aschiaza la rupere si le pune viata in pericol

| asd89asd explică (pentru prisacarul56):

I-am dat odat pui si acum nu mai mananca crochete... ce reacti atverse?
Orez nu prea mananca ce sa fac dau funda

| prisacarul56 a răspuns (pentru prisacarul56):

Multam pentru funda, mare grija cu sanatatea catelusului, cateii astia de rasa sant sensibilila boli ca si noi oamenii, iar catelusul tau este mai exotic si in acelasi timp mai pretentios la ingrijire.Nasii fetei mele cresc shar-pei, au avut pui de la domnisoară si de aceea stiu ca au necesitat o îngrijire mai deosebita.Să-ți traiasca puiutul si tu pe langa el.Toate cele bune!

| prisacarul56 a răspuns (pentru asd89asd):

Incearca si un orez fiert cu lapte, mai diluat ca sa nu se constipe catelul.

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

Pentru varsta de 2 luni nu este normal sa manance prajeli, pui fiert poate manca dar prajit nu prea cred, nu fi nepasator si incearca sa ii faci orez fiert cu morcov dat pe razatoare cu putin pui fiert, sau fai o supa de pui astea sunt cele mai bune dar nu prajeli si ai grija sa nu ii dai oase.