| Roosky a întrebat:

As dori sa imi cumpar un caine, bineinteles pui. Nu ma hotarasc intre Golden Retriever si Ciobanesc German, desi inclin spre Ciobanesc German un pic. Voi ce ziceti? Aveti idee cam poate costa un pui? Si trebuie facut dupa ce il cumpar(vaccine, acte etc)?

Răspuns Câştigător
| Alice180297 a răspuns:

Deci mie imi plac aman2 rasele. Cainii sunt foarte isteti. Am avut Golden Retriever, acum am un Ciobanesc German. Eu nu m.as putea decide. sincer. acum depinde ce vrei si tu mai mult. Golden 300-500euro, cu pedigree, carte de origine si cip, carnet sanatate, iar Ciobanesc german 150-300 euro cu pedigree, carte de origine si cip, carnet sanatate

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vand pui golden retriever, in varsta de 4 luni, cu pedigree 300 euro sau fara pedigree 200 euro.pret negociabil
Contact kolumbanilonka@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am puii Ciobanesc German varsta o luna si jumatate la pretul 100 Euro. Vaccinele te mai costa in jur de 200 ron. Tel: 0761330241

| CamAnonim a răspuns:

Mie imi place mai mul Golden Retriever imi place mai mult. http://www.google.ro/......tp?/imgres r:0, s:0&tx=125&ty=90
Nu stiu cat sunt vaccinurile dar costa cam 200 de euro cainele
Cibanescul este mai ieftin
Cum vrei tu :*

| Roosky explică:

Pot sa te intreb ce reprezinta cipul la un caine? De unde as putea sa cumpar un caine cu pedigree si sa ma asigur ca are pedigree?