| Cata_Cata_1998_JZAm a întrebat:

Salut, as dori sa imi spuneti diferenta intre Rottweiler si Beauceron, mai ales cand au maxim 2luni, deoarece un prieten are o catelusa asemanatoare, dar e prea mica si nici nu cunoastem foarte tare diferenta, daca era mai mare nu ar fi fost problema. Ideea e ca noi am pariat ce credem ca va ajunge, si as vrea sa stiu de acum diferentele. MULTUMESC MULT, OFER FUNDA

2 răspunsuri:
| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Formarea Rottweilerului va fi mai ușor, și va fi mare pentru proprietarii prima dată sau proprietarii cărora le place câinii care doresc să se supună și să asculte bine repede. Proprietarii de vor avea nevoie de mai multă răbdare și perseverență pentru a instrui Beauceron și ar putea avea nevoie să caute școli ascultare.
Adaptabilitate : Beauceron are o mai bună adaptabilitate. Ea poate răspunde mai bine și să se modifice la mediul său.
Necesită exercițiu : Beauceron va necesita mai mult exercitiu fizic. Prin urmare, proprietarii care sunt acasă în mod regulat și se bucură de exercitarea va avea un companion minunat de partea lor în timpul activităților lor de fitness.
Cu Copii : Beauceron este mai bine pentru copii. Ea poate să crească cu ei și să devină o mare familie pentru animale de companie.

| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Beaucerons devin foarte importante ca de pază și ciobănești câini din cauza lor ridicate atletice, inteligenta si neînfricarea. Beauceron este o rasa de caine durata lunga de viata, care a fost clasificată ca un câine de lucru. Ei au fost originea în Franța, în special în zonele nordice.Rottweilerul este un bine-cunoscut și popular rasa de câine din cauza temperamentul lor notoriu agresiv. Ei au fost originea în Germania. Rottweilerul este un mediu de rasa caine de talie mare, cu masculi și femele