anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa-mi dati niste rase de catei mici, gen Pechinez, sa nu creasca marihappy. Mi-as cumpara un caine, daca tot sunt singur, insa vreau sa fie mic, sa nu fie agresiv sa ma muste, ca-l bat de se face pe el!
Multumesc. Funda

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Shih Tzu
http://en.wikipedia.org/wiki/Shih_Tzu

Yorkshire Terrier
http://en.wikipedia.org/wiki/Yorkshire_Terrier

Border Collie
http://en.wikipedia.org/wiki/Border_Collie

Cavalier King Charles Spaniel
http://en.wikipedia.org/wiki/Cavalier_King_Charles_Spaniel

Eu ti-as recomanda un Border,sunt si foarte destepti, si foarte prietenosi, si foarte ascultatori, desi sunt mai mari decat celelalte trei rase, tot ii consider drept rasa de "caine mic".

| Shatteredx a răspuns (pentru Dumnezău):

Ce frumos e collie-u, oare cat costa unu? Ca nu vad nici un anunt in piata a-z.

| Dumnezău a răspuns (pentru Shatteredx):

Am un diavol negru maidanez in fata blocului, care cred ca e Border corcit cu inca ceva.Negru ca taciunele, si mai destept decat vreo 25% din oameni.Destui de agresivi din cand in cand cu cei antipatici si nepotriviti sa stea in jurul cainilor, ii simt cumva, daca nu ti-ai luat unul pana acum, fuga la vreun targ si pricopseste-te cu unul.Un pui e vreo 250-300 de lei, cainii adulti se duc si la 1000 de lei, nu stiu de ce, dar sunt caini demni de crescut.

15 răspunsuri:
| Georgicuță a răspuns:

Cum sa-l bati ma daca te musca? Doamne ce oameni.

| Shatteredx a răspuns (pentru Georgicuță):

Da ce sa fac, sa-l mangai daca ma musca? Doamne ce oameni.

| TheKiller a răspuns:

Daca iti iei unul mare iti arata masculinitatea dar daca iei unu mic arata mai mult ca esti gay (scuze de limbaj) poti sati ei unul care creste mare de exemplu rotwailler si il dresezi iesi cu el prin parc si multe altele ca sa nu musne oamenii si sa nu fie agresiv.

| BCoMichael a răspuns (pentru TheKiller):

Esti x-treme de prost
Cum mah sa fi gay daca iti iei un caine mic, esti mai but ca curu unei gaini raw raw de tot de-ti ploua in gura!

| Shatteredx a răspuns (pentru TheKiller):

Interesant punct de vedere, dar as dori totusi un catel mic pentru ca e mai dragut.

| BCoMichael a răspuns (pentru Shatteredx):

Nu are dreptate, crede-ma
Nu se poate sa deduci ca un om este gay din faptul ca are un caine mai mic, de unde a scos-o
Un caine mic este un dragalas, foarte prietenos, frumos si asculta mult mai bine de stapan decat un caine mare love struck
Iti recomand rasele: Bison
Yorkshire terrier
Buldog Francez (mediu)
Pechinez etc
In principiu ai de unde alege
Baftawinking

| TheKiller a răspuns (pentru BCoMichael):

Frate eu spun de ce o sa creada lumea si eu stiu ca unul mic e mai frumos si mie imi plac aia dar imi pasa de ce zice lumea ca sa nu formez o impresie gresita intelegi?

| Shatteredx a răspuns (pentru TheKiller):

Un morar şi fiul său călătorea cu un măgar la piaţă spre a-l vinde.
N-au mers prea departe când s-au întâlnit cu nişte femei care veneau spre ei discutând.
- Nu-i ciudat! – spune una din ele când s-au apropiat. Aţi mai văzut vreodată lume atât de nătângă? Să călătoreşti o cale atât de grea când ai putea să mergi călare pe spatele măgarului?
Morarul a auzit ce discutau femeile, şi i-a şoptit fiului să încalce pe măgar şi astfel şi-au continuat drumul.
Curând au depăşit un grup de băieţi mai în vârstă care discutau pe marginea drumului.
- Înţelegeţi ce vreau să spun – a spus unul din oameni tocmai când morarul trecea prin dreptul său. Tânăra generaţie nu are nici un pic de respect pentru oamenii în vârstă în ziua de azi. Când eram tânăr nu ai fi văzut un tânăr călare în timp ce tatăl merge pe jos. Morarul i-a şoptit fiului să coboare de pe măgar, în timp ce el însuşi a încălecat.
Nu au mers ei multă cale când au întâlnit un bărbat cu nevasta lui.
- Uită-te la omul ăla bătrân, – a exclamat într-un glas. Cum poţi merge călare când betul băiat merge pe jos? Sărmanul copil abia poate ţine pasul. Morarul s-a dat jos uşurel, şi împreună şi-au continuat drumul pe jos spre piaţă.
Când s-au apropiat de piaţă, a dat peste un prăvăliaş care i-au luat la întrebări.
- Ia spuneţi măgarul acela este al vostru?
- Da, a răspuns morarul.
Atunci de ce vă purtaţi atât de crud cu el? Doi oameni zdraveni ca voi ar putea să aibă grijă mai uşor de bietul animal decât ar putea să aibă el grijă de voi.
Morarul şi fiul său s-au dat jos din spinarea măgarului, i-au legat picioarele împreună, a înfăşurat o frânghie în jurul unui par şi l-a săltat pe umeri împreună cu măgar cu tot. N-au mai mers mult când au ajuns la podul care ducea spre piaţă. Podul era plin de lume care a izbucnit în râs la vederea celor doi – morarul şi fiul său – care duceau măgarul în spinare. Zgomotele a speriat săracul măgar care s-a eliberat singur din strânsoarea funiei, dar a căzut peste parapetul podului în râul care curgea dedesubt. Celor doi nu le-a mai rămas decât să se întoarcă acasă.
Data viitoare – a murmurat morarul voi face cum mă taie capul.

| TheKiller a răspuns (pentru Shatteredx):

Frumoasa poveste happy am inteles morala numai ca aici e vorba de impresie. Oricum poti sa faci ce vrei tu.winking Eu am dat doar un sfathee hee

Răspuns utilizator avertizat
| Shatteredx a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Mi-as da funda dar nu pot sad

Răspuns utilizator avertizat
| Pelegrino_Liliana_1974 a răspuns:

Am eu unu superb