| Razvan4321 a întrebat:

As vrea sa imi spuneti cateva pareri despre rasa beagle si daca il pot tine intr-un apartament(unul cat 2) si sa imi spuneti cum dau funta caci sunt nou pe TPU

Răspuns Câştigător
| amdr001 a răspuns:

Am pus si eu o intrebare de genu asta, la care tu ai raspuns :) si ai scris sa raspunda si la intrebarea ta:) voi raspunde eu :) deci... am pus intrebarea aia nu cu mult timp in urma, ci acum cateva zile! despre beagle nu stiu ce sa iti spun decat sa intri pe: www.beagle.ro
eu mi-am luat ieri un chihuahua :X eram complet indragostita de rasa beagle! dar cand am vazut un puisor atat de micut! [si eu stau la apartament] mi-a sarit gandul de la beagle! eu am mai avut un catel [femela] care era chihuahua japonez si a murit anul acesta... si voiam sa nu imi mai iau chihuahua, si ma indreptam spre rasa beagle foarte mult! dar cand esti la un targ de animale... si tu ai in cap 2 rase care iti plac! cum a fost cazul meu, atunci de care te vei indragosti mai mult, acela sa ti'l iei! nu iti lua neaparat dupa cunostintele tale ca ala nu stiu eu ce are;) si eu ma indragostisem foarte tare de rasa beagle :X si acum o ador! mai ales ca stiu aproape tot despre ei! am citit absolut toate site'urile, tot :)) si pana la urma mi-am luat chihuahua :)) si da, poti tine un beagle in apartament :) sunt foarte afectuosi, au simtul ala de vanatoare, adica sa miroase cam orice [am o prietena care are aceasta rasa] sunt jucausi, insa trebuie sa ii tii bine in lesa acolo ca sa nu o ia la fuga! nu sunt genu sa fie mereu dupa stapani! sunt cam independeti de felul lor :) succes la alegerea catelului! sa il iubesti mult si neconditionat, si nu uita: totul tine de educatia de cand este micut! hai ca ma duc sa imi scot "fiara" afara :)) [are 6 saptamani si e cat o palma si jumatate :))] bafta!

| Razvan4321 explică (pentru amdr001):

Multumesc all

3 răspunsuri:
| alex0110 a răspuns:

Beagle sunt câini simpatici, calmi, afectuoşi, foarte sociabili, curajoşi şi inteligenţi. Sunt o rasă determinată şi atentă, care necesită răbdare, supraveghere şi dresaj. Fiind câini de haită nu le place să fie lăsaţi singuri. Ei pot sta si in locuri mici, fara gradina pentru ca nu sunt deloc obraznici si nu deranjeaza nimic. Ei sunt chiar cea mai buna rasa de apartament!
Deci, la intrebarea pe care ai pus-o tu iti vor raspunde persoane iar in dreptul raspunsului iti apare o funda neagra si scrie "declara raspunsul castigator ". Dai click pe ea!

| adriana190 a răspuns:

Cainii din aceasta rasa sunt foarte jucausi atenti si sunt buni pentru dresaj.Insa daca intentionezi sa il lasi mult singur in apartament eu zic sa te orientezi spre o alta rasa. Fundaa se da numai atunci cand raspunsul te-a ajutat si ca sa o dai te duci in partea dreapta a raspunsului si este acolo