Buna!
Pai logic ca poti sa il ti la bloc. Poti sa iti iei si un ponei,dar trebuie sa vrei,nu sa poti, pentru ca poti sa faci orice
Iti recomand totusi un catel de talie mica, un bichon, spre exemplu, pentru ca lor le place sa stea tolaniti pe canapea.Dar trebuie sa ai foarte mare grija de el.Hai sa iti zic cam cum se descurca o vecina de-a mea:
Ea are o catelusa, pe nume Betty.Copiii ei o scot zilnic afara,sa isi faca nevoile,se joaca cu ea.Dar cand intri in casa la femeia aia,iti cade nasul Miroase oribil,iar peste tot prin casa e par.
Daca vrei un catel, trebuie nu numai sa ai grija de el, ci si de restul apartamentului, si sa il inveti sa isi faca nevoile intr-o cutiuta, ceva.Altfel,cand o sa te trezesti dimineata si o sa iti iei papucii in picioare, o sa ai parte de o surpriza "minunata"
Sigur il poti tine daca ai timp si grija de el, dar o sa iti ocupe mult din timp succes
Nu stiu ce sa zic, dar nu merita sa chinuim un catelus intre 4 pereti, pentru propria noastra placere de a ne juca cu el ca cu un papitoi.
Buna! Iti poti lua caine la bloc, orice rasa, dar trebuie sa fii dispus sa: il scoti afara de cel putin doua ori pe zi, sa il hranesti, sa te joci cu el, sa il speli, sa il duci la veterinar etc.
Iti poti lua orice rasa doresti, dar cel mai bine ar fi sa iti cumperi un catel mai micut.
Desigur!
Cu conditia sa nu faca gălăgie noaptea pentru ca deranjează vecinii.
Ti-as recomanda sa iti iei un catel de talie mica:Mops(pug) pentru ca acesti caini rar latra si sunt mai lenesi ca sa nu strice sau ceva.Este cuminte si frumos daca vrei tu se joaca cu tine dar daca nu, nu se joaca.
Daca tot iti plac câinii iesi in drum si uite-te sa vezi ce caine este pe drumuri.Pe el sa il ei. Daca nu poti sa il iei măcar ofera-i apa, mâncare si încearcă sa ii cauti stăpân.
Eu asa fac...stau la bloc.Hranesc ai le dau apa câinilor si încerc sa le caut stapan.Chiar 7 catei si-au gasit stăpân zilele astea. Măcar dovedește ca ai inima. Sper sa faci tot posibilul sa faci tot ce e bun si sa te joci cu el. Dupa ce iti iei sau daca ti-ai luat spune-mi si mie ce fel de caine ti-ai luat si ce nume i-ai dat.
Sper sa iti iei un câine care iti place si unul potrivit pentru tine.