Eu zic ca da pentru ca nu mai sta inchis in cutie unde aerul e cald si foarte putin.Asa pe bancheta poate sta la umbra, ii deschizi si un geam si totu e ok Funda?
Ps: nu il lasi singur pe bancheta stai cu el.
Ceau
Nu,nu cred ca au sanse sa supravietuiasca, vor fi foarte stresati mai ales daca sunt abia cumparati.
Daca ii duci cu masina proprie pune-i in spate cu tine, si cumperi o seringa fara ac pentru a le putea da apa din cand in cand.
Cu sirieni ar fi sanse mai mari dar eu zic sa o lasi balta.
O zi placuta!
Hamsterii pitici.
Au loc mai mare si e mai usor de ingrijit.
Sa nu le lipseasca rotitza fara i-a sunt morti a da si apa neaparat pe caldura asta sa le dai mai mereu.
Nu cred, atunci n- ar mai fi fost preocupată de gasirea unei solutii... I-ar fi lasat liberi in masină, ce nevoie mai avea de cuscă....probabil cu autocarul, micobuzul, trenul.
Da, ai dreptate.
Cu piticii rusesti ai avea sanse mai mari, dar fa multe gauri in cutie ca sa intre destul aer, si pe parcursul drumului mai sufli prin gauri.
Ar fi fost mult mai bine daca aveai o colivie... ceva cu gratii.
Tu n-ai o colivie mică, măcar asa, până transporti? Nu-i băga in cutie inchisa cu doar doua gauri mici, ca nu va ajunge aer, se inabusă si ii scoti morti. Improvizeaza ceva, fii inventivă!
Bilborul nu este asa departe de Mures. Insa cutia nu trebuie sa fie inchisa complet (cum e cutia de carton), indiferent de ora transportului. Sa aiba gauri sa poata respira si sa nu le fie cald. Daca ai posibilitatea sa mergi pe racoare, e mai bine. Asta este general valabil pentru orice animal. In rest, la specii, nu ma pricep.
Hamsterii pitici si nu prea ar fi o idee sa il transporti in cutie...dai drumu pe bancheta din spate si ai grija de el. Funda?
Si daca ii dau drumu' pe bancheta din spate o sa traiasca timp de 3 ore?
Eu zic ca da pentru ca nu mai sta inchis in cutie unde aerul e cald si foarte putin.Asa pe bancheta poate sta la umbra, ii deschizi si un geam si totu e ok Funda?
Ps: nu il lasi singur pe bancheta stai cu el.
Ii poti cumpara o cusca de transport iar rasa nu conteaza si eu am luat hamsteri pitici rusesti si i-am dus in cusca de transpor.