| JammyBrooks a întrebat:

As vrea sa transport 2 hamsteri de la tg.mures la bilbor,harghita.
Am vazut ca in timpul zilei nu traiesc, din cauza caldurii dar ma intreb:
Daca i-as aducepe le 20:00, 21:00 ar traii in cutia de transport sau sa ar trebui sa la amenajez acvariul si imediat dupa ce ii cumpar sa ii pun acolo?
Cu care as avea sanse mai mari? Cu sirieni sau pitici?
Dau funda! si vot!

Răspuns Câştigător
| Yusuke16 a răspuns:

Eu zic ca da pentru ca nu mai sta inchis in cutie unde aerul e cald si foarte putin.Asa pe bancheta poate sta la umbra, ii deschizi si un geam si totu e oktongue Funda?

Ps: nu il lasi singur pe bancheta stai cu el.

13 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Nu,nu cred ca au sanse sa supravietuiasca, vor fi foarte stresati mai ales daca sunt abia cumparati.
Daca ii duci cu masina proprie pune-i in spate cu tine, si cumperi o seringa fara ac pentru a le putea da apa din cand in cand.
Cu sirieni ar fi sanse mai mari dar eu zic sa o lasi balta.

O zi placuta! happy

| klau95 a răspuns:

Hamsterii pitici.
Au loc mai mare si e mai usor de ingrijit.
Sa nu le lipseasca rotitzahappy fara i-a sunt mortisad a da si apa neaparat pe caldura asta sa le dai mai mereu.

| JammyBrooks explică:

Eu merg cu masina proprie, am colivie dar sunt 36-37 de grade in masina...sad

| Reek54 a răspuns:

Transportul se va efectua cu masina proprie?

| floresdemayo a răspuns (pentru Reek54):

Nu cred, atunci n- ar mai fi fost preocupată de gasirea unei solutii... I-ar fi lasat liberi in masină, ce nevoie mai avea de cuscă....probabil cu autocarul, micobuzul, trenul.

| Reek54 a răspuns (pentru floresdemayo):

Da, ai dreptate.
Cu piticii rusesti ai avea sanse mai mari, dar fa multe gauri in cutie ca sa intre destul aer, si pe parcursul drumului mai sufli prin gauri.
Ar fi fost mult mai bine daca aveai o colivie... ceva cu gratii.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tu n-ai o colivie mică, măcar asa, până transporti? Nu-i băga in cutie inchisa cu doar doua gauri mici, ca nu va ajunge aer, se inabusă si ii scoti morti. Improvizeaza ceva, fii inventivă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bilborul nu este asa departe de Mures. Insa cutia nu trebuie sa fie inchisa complet (cum e cutia de carton), indiferent de ora transportului. Sa aiba gauri sa poata respira si sa nu le fie cald. Daca ai posibilitatea sa mergi pe racoare, e mai bine. Asta este general valabil pentru orice animal. In rest, la specii, nu ma pricep.

| Yusuke16 a răspuns:

Hamsterii pitici si nu prea ar fi o idee sa il transporti in cutie...dai drumu pe bancheta din spate si ai grija de el. Funda?big grin

| JammyBrooks explică (pentru Yusuke16):

Si daca ii dau drumu' pe bancheta din spate o sa traiasca timp de 3 ore?

| Yusuke16 a răspuns (pentru JammyBrooks):

Eu zic ca da pentru ca nu mai sta inchis in cutie unde aerul e cald si foarte putin.Asa pe bancheta poate sta la umbra, ii deschizi si un geam si totu e oktongue Funda?

Ps: nu il lasi singur pe bancheta stai cu el.

| ℓαυrıtα a răspuns:

Ii poti cumpara o cusca de transport iar rasa nu conteaza si eu am luat hamsteri pitici rusesti si i-am dus in cusca de transpor.

| SpatariuMihaela a răspuns:

Daca ii transporti seara cand nu e cald si nu ii zgudui nu ai probleme