Orice lucru pe care iti place sa il face poate fi numit hobby! De exemplu, mie imi place mult sa scriu povesti, dar nu am vreun vocabular potrivit. Totusi continui sa scriu, pentru ca imi place. Nu lasa lucrurile pe care iti place sa le faci sa te faca sa crezi ca nu pot fi un hobby, doar pentru ca nu ai acest talent care te ajuta sa ai idei! Orice activitate poate fi un hobby! Fie : gatitul sau facutul de curatenie. Trebuie sa fii sigura ce iti place sa faci si asa iti descoperi si hobbies si talente!
-fotografia;
-colectie de: monede, timbre, servetele, brelocuri, suveniruri etc;
-puzzle 3 D (asta e hobby-ul meu mai nou);
- jocuri de societate...
Ce zici de plimabtul cu bicicleta, rolele..sau fotbal daca esti baiat, si orice alt sport.
Ei bine... tie ce iti place?!
Desenele anime?! Pentru ca unii deseneaza personajele si isi perfectioneaza talentul in desen.
Sportul?! Pentru ca ai putea sa faci antrenamente cu greutati si aerobic ca sa-i impresionezi pe cei din jurul tau si sa le atragi atentia.
Sau daca esti ceva mai lenes si vrei ceva mai distractiv ai putea sa urmaresti filme sau seriale asta-i un lucru distractiv desi nu stiu daca chiar se poate numii hobby.
Sau... sau ai putea sa te bagi pe counter-strike ar putea fi numit un sport in care iti testeaza viteza de reactie si precizie, poti sa omori pe cine vrei si fara sa fi dat in judecata si sa faci parnaie asta-i faza buna, faza proasta este ca n-o sa ai viata sociala, dar heiii distreaza-te !